Neler Yeni

hesabıma gelen para konusu

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
İyi günler öncelikle Abimin dükkanında çalışıyorum dış cephe boya tadilat işi yapıyor binalardan gelen para benim ibanıma geliyor parayı ben dağıtıyorum Bir gün 200 250 bin geldi onun dışında ortlama 50 100 bin arası para giriyor hiç girmedigi gün de oluyor ileride sıkıntı olur dediğimde böyle bir şey olsa ben göz yumar mıyım diyip geçiştiriyor sigorta da yok ileride bir sıkıntı olur mu
En başta da sıkıntı olur bak dedim en kötü banka hesabın bloke olur üstüne şirket olmadığı için bir şey olmaz dedi geçiştirdi bana güven dedi abim diye güvendim ama şimdi buna benzer bir konu gördüm forumda kafam karıştı
Şimdiden teşekkürler

melidoas6

80+ Silver
İyi günler öncelikle Abimin dükkanında çalışıyorum dış cephe boya tadilat işi yapıyor binalardan gelen para benim ibanıma geliyor parayı ben dağıtıyorum Bir gün 200 250 bin geldi onun dışında ortlama 50 100 bin arası para giriyor hiç girmedigi gün de oluyor ileride sıkıntı olur dediğimde böyle bir şey olsa ben göz yumar mıyım diyip geçiştiriyor sigorta da yok ileride bir sıkıntı olur mu
En başta da sıkıntı olur bak dedim en kötü banka hesabın bloke olur üstüne şirket olmadığı için bir şey olmaz dedi geçiştirdi bana güven dedi abim diye güvendim ama şimdi buna benzer bir konu gördüm forumda kafam karıştı
Şimdiden teşekkürler
Bence artık bunu istemediğini söyle şirket hesabı açsın abin.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Az önceki konuda da sigorta yoktu sizde de yok. Şirketle bağınız olmaması için sigorta yapmıyorlar heralde

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Ahmet Hakan
Dostum abin
1- kara para aklıyor
2- vergi kaçırıyor
olabilir. İkisi de tespiti halinde seni senelerce hapse düşürür. Ödeyeceğin maddi cezalar da cabası. Nasıl kurtulursun bilmiyorum ama bence kurtulmaya bak. Ben şahsen müsade etmezdim.

Temiz, helal para ise helali hoş olsun. Orası ayrı mevzu. Ama ben şahsen müsade etmezdim. Burada herhangi bir ithamda bulunmuyorum. Sadece sana zarar verebilecek olumsuz senaryoları söylüyorum. Durum tespiti yapmak sana kalmış.

Son düzenleme:

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum abin
1- kara para aklıyor
2- vergi kaçırıyor
olabilir. İkisi de tespiti halinde seni senelerce hapse düşürür. Ödeyeceğin maddi cezalar da cabası. Nasıl kurtulursun bilmiyorum ama bence kurtulmaya bak. Ben şahsen müsade etmezdim.

Temiz, helal para ise helali hoş olsun. Orası ayrı mevzu. Ama ben şahsen müsade etmezdim. Burada herhangi bir ithamda bulunmuyorum. Sadece sana zarar verebilecek olumsuz senaryoları söylüyorum. Durum tespiti yapmak sana kalmış.
Para helal para ama vergi vermemek için beni zor düşürmesi kendi riske atmayıp beni riske atması üzücü

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Şimdiden teşekkürler
Yüksek ihtimalle vergiden muaf bulunmak için böyle yapıyor abini bi uyar istersen çünkü tespit edilirse deli paralar kaybedebilir

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Şimdiden teşekkürler
knkm göndere kişiler kim ve şirket hesabı olmadığı için takibe düşebilirsin sonrasında kara para aklma veya teröre finansman sağlama başlıklı soruşturma geçirirsin en kötü ihtimalle hesabına bloke konur eğer abin şirket hesabı açmazsa bile sen kmisyon iste işlem başına %5-10 arası komisyon iste

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
knkm göndere kişiler kim ve şirket hesabı olmadığı için takibe düşebilirsin sonrasında kara para aklma veya teröre finansman sağlama başlıklı soruşturma geçirirsin en kötü ihtimalle hesabına bloke konur eğer abin şirket hesabı açmazsa bile sen kmisyon iste işlem başına %5-10 arası komisyon iste
Gönderen kişiler atıyorum x binasında oturan x kişisi x binanın tadilat ücreti diye atıyor parayı bana
Aslında bu duruma güveniyordum çünkü firmanın yaptığı bina belli paranın geldiği bina belli

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Gönderen kişiler atıyorum x binasında oturan x kişisi x binanın tadilat ücreti diye atıyor parayı bana
Aslında bu duruma güveniyordum çünkü firmanın yaptığı bina belli paranın geldiği bina belli
evet ama yinde de sen abinden komisyon al önlemini al bence olur masraf etmen gerekir diye para at kenera

Top Bottom