Binadaki köpek hakkında

VirtudeN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
İyi günler binada beslediğim hamile bir kedi var mamasını suyunu veriyorum üst katımızda oturan köpek sahibi olan bireyler kediden rahatsız olmuşlar ve binada istemediklerini söylediler sebebi ise köpeğin kediyi kışkırtması kedinin ufak bir saldırması
Kendi köpekleri gece yarıları havlayıp beni kaç kere uyandırdı hayvan sevgimden dolayı ses çıkarmamıştım ama bu olaydan sonra eğer kediyi gönderirlerse köpek hakkında bir yaptırım yapabilir miyim

İyi günler binada beslediğim hamile bir kedi var mamasını suyunu veriyorum üst katımızda oturan köpek sahibi olan bireyler kediden rahatsız olmuşlar ve binada istemediklerini söylediler sebebi ise köpeğin kediyi kışkırtması kedinin ufak bir saldırması
Kendi köpekleri gece yarıları havlayıp beni kaç kere uyandırdı hayvan sevgimden dolayı ses çıkarmamıştım ama bu olaydan sonra eğer kediyi gönderirlerse köpek hakkında bir yaptırım yapabilir miyim
Sende köpeklerinin sizi rahatsız ettiğini,eğer kediye laf etmezseler seninde ses çıkarmayacağını söyle ortak kararla çözülsün olay.

köpeğin çok ses çıkardığını ve rahatsız olduğunu söyle kediye de özel bir alan oluşturabilirsen kuytu köşede ikisi birbirini görmez doğum yaptığında yavrularını sürekli taşımak zorunda kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,928
Üyeler
202,432
Son üye
ömer5767
Geri