Arama sonuçları: *

1. VivinieN

Kalacak yerim yok yardım edin?

Ben 20 yaş 1.83 boy 65 kiloyum üflesen uçucam moruk
  2. VivinieN

Ablam ipad in şifresini değiştirdi nasıl bulurum?

Ekranı güzelce sildikten sonra birşeye bakmak istediğini söyleyip şifreyi girmesini sağla sonrasında ekranda kalan parmak izlerini siyah bir ekran açarak görmeye çalış ve tahmin yeteneğini de kullanarak şifreyi çöz.
  3. VivinieN

Babama nargile aldığımı nasıl itiraf edebilirim?

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim hocam. Kimse setin yapıldığı malzemenin bu konuda etkin bir rolü olduğunu anlatmamıştı bana benim de aklıma gelmedi öyle bir durum olabileceği.
  4. VivinieN

Evde ki takımda sürekli yeni aroma denemek kötü oluyor hocam. İstediğiniz tadı vermez aromalar birbirine karışır ve kötü alırsınız tadı. Evde kullanmak için aldığınız takımda tek tür aroma kullanılması büyük tavsiyemdir. Karıştırdıkça kötü oluyor. Bunu hem çevremde nargile içen insanlardan...
  5. VivinieN

Tepkiler gayet normal, haftada 1 kez yapacağını sanmıyorum bende aldığımda haftada 1 kez yaparım diyodum 3 ay oldu en son yaptığımdan sonra, bir süre sonra senin de hevesin azalır zaten. İlk yaptığında babanı da davet etmeyi denemelisin bence.
  6. VivinieN

Kardeşim 18 yaşına gelmişsin artık bu tarz şeylerden korkmayı bırakmış olman gerekir. Direkt söyle en fazla kızıp, bağırıp iade etmeni ister ve bir süre sonra kendisi bile unutmuş olur sende dilediğin gibi takılırsın. Nargile içeceğim diye evi köz altında bırakıp ortalığı mahvolmuş halde...
  7. VivinieN

Kafa karıştıran cümle söyleyin

D-dostum bu kafa karıştırıcı bir cümle değil. Kafa karıştırıcı bir bilgi. :)
  8. VivinieN

herkes neden pp resmini seçtigini anlatsın

Kötü çıktığım bir selfie'nin anime versiyonu. Bu hali orjinalinden daha çok hoşuma gittiği için koydum. Genelde troll şeyler koyardım eğlencesine ama kısa süreliğine bunu kullanmaya karar verdim.
  9. VivinieN

Velimi toplantıya göndermemem lazım

Birader manyak mısın sen? Notlarım kötü diyosun durumun farkındasın hala saçma sapan düşünceler içindesin. Otur dersini çalış, hocanı dinle şimdi kaçtığın şeyler ileride yine yine önüne gelince ne yapacaksın. Kendini zehirleme planın sadece anı kurtarır adam akıllı şeyler yapmak varken saçma...
  10. VivinieN

Soru aşağıda canlar !

Serdar Aktolga'nın süt ve süt ürünleri hakkında kısa, açıklayıcı bir videosu var YouTube'dan izleyebilirsin.
  11. VivinieN

ekipmanlarınızı kaç günde bir temizliyorsunuz?

Elektrikler gittiğinde
  12. VivinieN

Araba için güncel müzik dosyası (flash)?

İş başa düştü beyler üşenmezsem yapıp atıyorum buraya (İnşallah)
  13. VivinieN

Aga link atacak birisi çıkmazsa bile birbirimize yardımcı olup halledelim bence şu işi, yoksa başaramayacağız.
  14. VivinieN

Çizim Level Kaçsınız?

Çizim için ne kadar vakit ayırdığıma bağlı değişir. Ciddi, istekli şekilde yaparsam 6 çıkar 7 zorlar ama genelde kısa bir süre geçince aman boşver diyip karalamaya başlıyorum :D
  15. VivinieN

Herkes kullandığı kulaklığı göndersin!

HyperX Cloud 2 kullanıyorum zamanında uzun bir süre Gamepower Tinker V2 kullandım asla tavsiye etmem kulaklarımı çok acıtıyordu, dışarıda müzik dinlemek için ise JBL T110 kulak içi kulaklığı kullanıyorum. Jbl olan kulaklığım iyi fakat daha iyilerini de denemiştim, kulak içi kulaklık...
  16. VivinieN

Tam da iş yerinde ki araç için flash hazırlamak üzereydim elinde olan varsa atsın lütfen :D (Araç 13 model bluetooth yok malesef)
  17. VivinieN

Dizi/Film Önerisi???

Vikings Breaking Bad Prison Break The Walking Dead Şu an ilk aklıma gelenler bunlar...
  18. VivinieN

Masaüstünüzü paylaşın puanlayalım

Bu aralar bunu kullanıyorum ama sürekli değişiyor arka plan (Sağ tarafta ki boş yerlerde ki dosyaları kendim siyaha boyadım o yüzden öyle)
Top Bottom