Neler Yeni

Velimi toplantıya göndermemem lazım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
notları takmıyorum evette eskisi kadar oyun vs oynamıyorum ama aileim gözünde evet
Kanka o koluna kırma eskisi gibi sağlam olmaz bırak toplantıyı gitsinler en fazla seni kötü söz söylerler başka bir şey yapmazlar sen de onlardan özür dilersin 2.sinavlarda toparlayacağım dersin ve derslerini çalışırsın sorun en iyi ihtimalle böyle çözülür

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hayatım zaten kötü dahada kötü olmasın zehirlenme banada kritik geldi kolumu kırıcam en kötü 1 aya geçer
En kötü ne yapabilirler ki? Zehirleme, kol kırma gibi bir şey yaparsan emin ol durum çok daha kötü olacak.

Ve o dediğin şeyleri ailen bu pazar olmasa başka pazar öğrenecek. Bırak gitsinler, veya illa engelleyeceksen böyle saçma işlere girmeden engellemeye çalış.

Receb İvedik

80+ Bronze
veli toplantısı var maalsef veli grubuna atmışlar benden önce görmüş bizimkiler bir şey yapamadım onlarla aram fazlasıyla bozuk + onlardan habersiz eşit ağırlığa geçmem vs hiçbir hoca hakkımda iyi şeyler söylemez notlarım berbat derslerde uyurum yada sınıfta tek anlaştığım benim gibi uyuyan bi eleman var onunla konuşurum (çok nadir ama sınıf 17 kişi aklında kalmıştır hocanın)şimdi göndermemek için pazar günü cumartesi gecesinden kendiim zeh*rleme planı var aklımda alerjim olan şeyi yersem sabaha kadar yamulurum sanki bir şey yapmazsam bombok hayatım dahada boka sarabilir lütfen dalga geçmeyin hayat memat meselesi

Toplantı bu pazar
Bunu yapacağına benim gibi yap . Akşam eve giderken ( 8-9 suları kışın ortasında ) camiye girip kafamı saçımı kollarımı yüzümü yıkamıştım üstüne t shirtle gitmiştim hemen hemen 0 derecede sonrasını tahmin edebilirisn sanırım ytd.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Cv müthiş

Oluruna bırak. Aranız bozuk bile olsa ailenin çocuğusun sen. Annen baban pazar akşamı salona çağırır seni oturup konuşursunuz. Klasik sorular sorulur, gelecekte ne planlıyorsun, şuan ne yaptığının farkındamısın falan. Konuşursunuz iyi kötü bence.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Notlar düzelir imkansız değil çalışırsın ama sağlığının düzelmesi çok zor .

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
veli toplantısı var maalsef veli grubuna atmışlar benden önce görmüş bizimkiler bir şey yapamadım onlarla aram fazlasıyla bozuk + onlardan habersiz eşit ağırlığa geçmem vs hiçbir hoca hakkımda iyi şeyler söylemez notlarım berbat derslerde uyurum yada sınıfta tek anlaştığım benim gibi uyuyan bi eleman var onunla konuşurum (çok nadir ama sınıf 17 kişi aklında kalmıştır hocanın)şimdi göndermemek için pazar günü cumartesi gecesinden kendiim zeh*rleme planı var aklımda alerjim olan şeyi yersem sabaha kadar yamulurum sanki bir şey yapmazsam bombok hayatım dahada boka sarabilir lütfen dalga geçmeyin hayat memat meselesi

Toplantı bu pazar
Birader manyak mısın sen? Notlarım kötü diyosun durumun farkındasın hala saçma sapan düşünceler içindesin. Otur dersini çalış, hocanı dinle şimdi kaçtığın şeyler ileride yine yine önüne gelince ne yapacaksın. Kendini zehirleme planın sadece anı kurtarır adam akıllı şeyler yapmak varken saçma sapan yollara başvurmayın

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem

Toplantı bu pazar
Her başın sıkıştığında kendine zarar vericeksen daha hayatın başından yandın
Ders notları için veya hocaların söylediği laf için kolunu kırmak mı umarım kendini felan kandırıyorsundur.
Ailenle aran iyi değilse bir şey dediklerinde onlar yokmuş gibi davran geç kaç yaşındasın bilmiyorum fakat okulun bitince işe girer kendi evine geçersin olur biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca derslerde uyuyorsun düşük notlar umrunda değil ama ailenin bilmesi umrunda o zaman ya yapma veya ailene durumu açıklarsın en basit derslerde uyumazdım notlarım kötü değildi fakat okumak istemediğimi söyledim ilk başta şaşırdılar fakat daha sonra gerçekten istemediğimi anlayınca karışmadılar üniversite okumadım işe girdim.
Ailenin yapabileceği max sözlü şiddet

Top Bottom