TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka o koluna kırma eskisi gibi sağlam olmaz bırak toplantıyı gitsinler en fazla seni kötü söz söylerler başka bir şey yapmazlar sen de onlardan özür dilersin 2.sinavlarda toparlayacağım dersin ve derslerini çalışırsın sorun en iyi ihtimalle böyle çözülür
sanmıyorum toplantıda kötü şeyler söylerler hakkımda son yıllarda hafifleyen aile baskısını tekrar istemiyorumKolunu neden kırıyorsun başka bişey bul.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte o yüzden konuyu açtam bi yerimi kırmadan engelleyebilir miyimEn kötü ne yapabilirler ki? Zehirleme, kol kırma gibi bir şey yaparsan emin ol durum çok daha kötü olacak.
Ve o dediğin şeyleri ailen bu pazar olmasa başka pazar öğrenecek. Bırak gitsinler, veya illa engelleyeceksen böyle saçma işlere girmeden engellemeye çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptım şuna hastayım kulaklarıma kadar sinuzit doldu duyamıyorum bile şuanBunu yapacağına benim gibi yap . Akşam eve giderken ( 8-9 suları kışın ortasında ) camiye girip kafamı saçımı kollarımı yüzümü yıkamıştım üstüne t shirtle gitmiştim hemen hemen 0 derecede sonrasını tahmin edebilirisn sanırım ytd.