Neler Yeni

Soru aşağıda canlar !

alkolikpanda

80+ Bronze
Fitness hocama bu göğüs yağlarını nasıl eritirim diye sordum beslenmen kötü olduğu sürece günde 2 saat göğüs antrenmanı da yapsan faydası olmaz dedi süt ve süt ürünlerini keseceksin tüketmeyeceksin onlar deriyi kalınlaştırıyor dedi bu doğrumu keseyim mi süt ve süt ürünlerini ?

Narkuc

80+ Bronze
deri kalinlastirmasi ile yağın ne alakasi varmis acaba. yag yakmak istiyorsan aldığın kaloriden fazlasını harcaman gerek, yani ya az yiyeceksin (süt ürünü yeme demiyorum kalori dengeledikten sonra istediğini yiyebilirsin) ya da düzenli kardiyo yapicaksin

alkolikpanda

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
deri kalinlastirmasi ile yağın ne alakasi varmis acaba. yag yakmak istiyorsan aldığın kaloriden fazlasını harcaman gerek, yani ya az yiyeceksin (süt ürünü yeme demiyorum kalori dengeledikten sonra istediğini yiyebilirsin) ya da düzenli kardiyo yapicaksin
o dediklerini zaten yapıyorum soru şu daha hızlı göğüs yağlarını eritmek için ne yapmama lazım , kardiyo da yapıyorum düzenli

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
o dediklerini zaten yapıyorum soru şu daha hızlı göğüs yağlarını eritmek için ne yapmama lazım , kardiyo da yapıyorum düzenli
Serdar Aktolga'nın süt ve süt ürünleri hakkında kısa, açıklayıcı bir videosu var YouTube'dan izleyebilirsin.

Top Bottom