Arama sonuçları: *

1. White Chocolate Mocha

White Chocolate Mocha sürekli ban yiyor

Daha yemedim Allaha şükür. En yakın zamanda yerim gibi geliyor. Şimdilik sıkıntı yok gibi ama şimdilik.
  2. White Chocolate Mocha

Öneri isteyen (aslında istemeyen) insanlar

İntel amdyi geçer AMD FANLARI: onun mekahelşi düşük api ben 36oo mhZ den aşagi kulanamiyorum
  3. White Chocolate Mocha

BuFOrumDaİstErBöyle ister böyle İSTER BÖYLE 15T3R 60YL3 yazabiliyorum. Bu da sorun teşkil ediyo. Bence olay bundan kaynaklı.
  4. White Chocolate Mocha

Hangi konu kardej
  5. White Chocolate Mocha

'merhabalar' ses efekti nasil bulabilirim

Ben yapayım sizin için 10 liraya?
  6. White Chocolate Mocha

Kardeşim ekmeği Mhz ile mi alıyorsun sen? (!)
  7. White Chocolate Mocha

EĞEĞĞE INTEL ÇOP EĞEĞEĞ SİZ NE DERSENİZ DIÝIN KENDI BILGIMDEN BAŞKASI UMRUMDA DEGIL EĞEĞEĞE AMA FANTAZI OLSUN DIYE KONU ACIYORUM EĞEĞEĞE
  8. White Chocolate Mocha

Kripto para madenciliği hala mantıklı mı?

Sen: 0.1 bitcoin alayım ilerde değerlenir Devlet: ooo kardeş 2-3 tane de bana al oh.
  9. White Chocolate Mocha

Kripto para madenciliği hala mantıklı mı?

Ya saçmalamayın baya paranız yokss bu işler çok zor. Gidin 100 bin dolar alın daha çok kâr edersiniz. Geçen ay 1 dolar 7 TL idi gecen ay 100 bin dolar alsaydınız 700 bin tl para verecektiniz. Bu ay 777 bin tl olacaktı. Oturduğun yerden böyle paraya bakarak kazancaktın.
  10. White Chocolate Mocha

Forumda kavgayla sonuçlanacak şeyler yapmasak mı?

Hayatta sevdiğim bazı şeyler vardır. Bunlardan en iyisi de. KAVGA KAVGA KAVGA KAVGA
  11. White Chocolate Mocha

Yazmayın artık

Dolar 7.76 diyor. Daha dün 7.70 değil miydi? Gözlerim bozuldu galiba. Ya da google sapıttı.
  12. White Chocolate Mocha

Yazmayın artık

Bir çöplük düşün içinde bazı cevherler var (altın gümüş elmas). O cevherler aslında çok değerli ama çöplükte oldugu için değeri bilinmiyor. Sen mesajı anlamadın.
  13. White Chocolate Mocha

Yazmayın artık

Konyada hastane kalmadı be kardeşim 1-2 tane hastane dışında hepsi virüs hastanesi o gösterilen vaka sadece konya için bence. Daha geçen mezarlığın orda otururken 5 kişi gömdüler 2 saatte. (Corona vakası gömdüler yaklaşmayın falan dediler)
  14. White Chocolate Mocha

Yazmayın artık

Belki çöplüğün içindeki değerli bir şeysin. Ben kimse hakkında net konuşmadım. Sen kendini niye direkt çöp olarak gördün. 😆
  15. White Chocolate Mocha

Yazmayın artık

Gençlik de bir çöplük arkadaşım. Çöplükten değerli şeyler çıkartmak kolay mı sanıyorsun?
  16. White Chocolate Mocha

Yazmayın artık

Devlet destek vermezse, fabrika kapatırsa ben napayım. Bu hayata 1 kere geliyoruz. Ya hayatını yaşarsın ya da ülkede fabrikalar yeniden kurulacak da dolar 7.70'den düşecek de euro 9 dan düşecek de vergiler düşecek falan da filan da deyip kendini avutursun.
  17. White Chocolate Mocha

Yazmayın artık

Amerikada bilgisayar muhendisleri, makine muhendisleri, matematik ögretmenleri gibi hayalleri olan gençler coğrafya gibi saçma sapan dersler görmezler. Görseler de dersler umurlarında olmaz çünkü o coğrafya dersi istediği meslek için gerekli değil ve onu bilmesine ihtiyacı yok. Biz her dersin...
  18. White Chocolate Mocha

Forumda Ateist Olan Kimler Var?

Konuda ateist varsa merak ettiğim bir şeyi sorayım. Ateistler öldükten sonra ne olacağız diyorlar? Cevaplarsanız sevinirim.
Top Bottom