Neler Yeni

Yazmayın artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Özgürcan

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Ben buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar

evet bi halta yaramayıp tanımadığın etmediğin ne yaptığı bilmediğin adamları eleştirmeye gerçekten yazık kafana biri böyle herşeye birden cevap verirse otuturur sizi okuyom dersi ne bir cevabın var yazdıklarıma ne bir izahın mizahını bile yapamıyorsun artık anvak ve ancak TaRtIşIn OkUyAyIm yazarsın

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar
Eleştir lan eleştir bizi m*al olduğumuz için özür dilerim oxfordda okuyamadım s*l4ğım ben ama sen büyük ihtimalle liseden bile mezun olmadın ailen devlete yakın güzel baba parası yiyorsun rahatsın yani. Eee o zaman sıra millete sallamakta

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Amerikada bilgisayar muhendisleri, makine muhendisleri, matematik ögretmenleri gibi hayalleri olan gençler coğrafya gibi saçma sapan dersler görmezler. Görseler de dersler umurlarında olmaz çünkü o coğrafya dersi istediği meslek için gerekli değil ve onu bilmesine ihtiyacı yok. Biz her dersin ebesinden torununa kadar bilmek zorundayız ki üniversite sınavında üniversite kazanabilelim. İnanmazsanız bu yazdıklarıma alta video attım. Amerikalılar dünyada 1 tane bile ülke gösteremiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom