kanka chp de akp de iktidarı haketmiyor bence el mahkum deyip akp ye vermek de mantıksızCHP olsa çok daha kötü olacak knk bunu düşün. El mahkum.
Neyi eleştiriyorsun? Eleştirilecek şey gençlerse gençleri bu duruma iteni eleştir önce.Ben buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar
baska yerlere goturen sensın bu aradaBen buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar
Kimse oy vermesin o zaman nolcakkanka chp de akp de iktidarı haketmiyor bence el mahkum deyip akp ye vermek de mantıksız
bak senBen yaptım sen yapma anlamında
Mümkünse hiç vermem. Şu an verecek olsam başka adam olmadiğı için AKP ye veririm. Vermezsem ceza gelmeyecekse hiç vermem. En kötü Saadete veririm nasıl olsa seçilmeyecek.kanka chp de akp de iktidarı haketmiyor bence el mahkum deyip akp ye vermek de mantıksız
Ben buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar
Eleştir lan eleştir bizi m*al olduğumuz için özür dilerim oxfordda okuyamadım s*l4ğım ben ama sen büyük ihtimalle liseden bile mezun olmadın ailen devlete yakın güzel baba parası yiyorsun rahatsın yani. Eee o zaman sıra millete sallamaktaBen buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar
Bu ne demek acaba? Devleti övmüşsunBu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor