Neler Yeni

Yazmayın artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oldspace

80+
Bütün suçu devlete atmak bir bahane bence. tamam hatalar var mı var ama sen kendine ne katıyorsun. iş verenler sırf üni den mezun oldun diye sana iş vermezler seni başka insanlardan ayıran ne özelliğin var. Önce bunları kendine bir sor sonra dersin devlet çok kötü hiç bir şey yapmıyor diye tamam eğitim sistemi kötü onu kabul ediyorum ama bizim halkımızda tembel onu da kabul etmemiz gerekiyor

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Türkiye'deki insanlar bir icat yapıyor TR'de kabul edilmiyor yurt dışında kabul ediliyor.
Yıllardir olan seyler bunlar. Sadece bu hukumet degil basa gelmis tum herkesin yaptigi en buyuk hatalardan biri ve baya üzucu.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Mansurun nasıl bir insan olduğunu da anla. Mansur da değil bir sürü ama bir sürü böyle insan var. O kadar fazla çeşit var ki kominist bile var olabilecek. Sende kendini başka adam yok diye avut dur. Kör olmuşsunuz kör.

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Mansurun nasıl bir insan olduğunu da anla. Mansur da değil bir sürü ama bir sürü böyle insan var. O kadar fazla çeşit var ki kominist bile var olabilecek. Sende kendini başka adam yok diye avut dur. Kör olmuşsunuz kör.
:) komik cocuk

oldspace

80+
Siyaset fan boyluğu yapmaya gerek yok. Siz burada onları savunurken onlar bir tane daha yat almış olabilirler

robin

80+ Silver
Benim üst komsum bilkent 1.likle bitirdi feci para aliyor. Sallarken ufak salla bari . Adam iyi bir yerde derece yapip az para alma olasiligi yok. Havada kapiyorlar o adamlari.
tüm türkiye zaten senin komşun dimi :) herkesi tanıyorsun.

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
tüm türkiye zaten senin komşun dimi :) herkesi tanıyorsun.
Tanidiklarimi havada kaptilar oyle bir insani hayli hayli havada kaparlar. Ulkeyi kotulemek amacli soyledigini dusunmekten kendimi alikoyamiyorum. Ya da kendi basarisizligini baskalariyla avutmak istiyorsun gibi bir sey hissettiriyor yazdiklarin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aynen, işlemediğimiz konu çıktı o yüzden -20 puan aldım ben m*lım.

Ayrıca bakanlarda çok iyi ya?

Biri kura bakmaz.
Biri eba çöker sevindirici haber der.
Biri vaka/hasta sayılarını yalan söyler.

Biri çay dağıtır.
O kadar haklısın ki...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,570
Üyeler
166,231
Son üye