Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bütün suçu devlete atmak bir bahane bence. tamam hatalar var mı var ama sen kendine ne katıyorsun. iş verenler sırf üni den mezun oldun diye sana iş vermezler seni başka insanlardan ayıran ne özelliğin var. Önce bunları kendine bir sor sonra dersin devlet çok kötü hiç bir şey yapmıyor diye tamam eğitim sistemi kötü onu kabul ediyorum ama bizim halkımızda tembel onu da kabul etmemiz gerekiyor

Mansurun nasıl bir insan olduğunu da anla. Mansur da değil bir sürü ama bir sürü böyle insan var. O kadar fazla çeşit var ki kominist bile var olabilecek. Sende kendini başka adam yok diye avut dur. Kör olmuşsunuz kör.

Mansurun nasıl bir insan olduğunu da anla. Mansur da değil bir sürü ama bir sürü böyle insan var. O kadar fazla çeşit var ki kominist bile var olabilecek. Sende kendini başka adam yok diye avut dur. Kör olmuşsunuz kör.
:) komik cocuk

Siyaset fan boyluğu yapmaya gerek yok. Siz burada onları savunurken onlar bir tane daha yat almış olabilirler

Benim üst komsum bilkent 1.likle bitirdi feci para aliyor. Sallarken ufak salla bari . Adam iyi bir yerde derece yapip az para alma olasiligi yok. Havada kapiyorlar o adamlari.
tüm türkiye zaten senin komşun dimi :) herkesi tanıyorsun.

tüm türkiye zaten senin komşun dimi :) herkesi tanıyorsun.
Tanidiklarimi havada kaptilar oyle bir insani hayli hayli havada kaparlar. Ulkeyi kotulemek amacli soyledigini dusunmekten kendimi alikoyamiyorum. Ya da kendi basarisizligini baskalariyla avutmak istiyorsun gibi bir sey hissettiriyor yazdiklarin.

Aynen, işlemediğimiz konu çıktı o yüzden -20 puan aldım ben m*lım.

Ayrıca bakanlarda çok iyi ya?

Biri kura bakmaz.
Biri eba çöker sevindirici haber der.
Biri vaka/hasta sayılarını yalan söyler.

Biri çay dağıtır.
O kadar haklısın ki...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri