Boşver bir şey söyleyince karşısındakine sadece koyun demeye yeltenen biri saygı yokBunun yaşla ne alakası var anlamadım madem çok iyisin bu işlerde yönet ülkeyi verelim sana ilaç bulmadan çok zor
G** vergisiYakında organ vergisi alcaklar böyle giderse.
o zaman köylü müsün abiğh gibi abez ve sacma laflar edip insanlari asagılamayacaksnBunun yaşla ne alakası var anlamadım madem çok iyisin bu işlerde yönet ülkeyi verelim sana ilaç bulmadan çok zor
Ben parti tutmuyorumBoşver bir şey söyleyince karşısındakine sadece koyun demeye yeltenen biri saygı yok
Denetim yapılmıyor dedin ya bende diyorum ki denetim yapılıyor cezası var maske takmayanların sorunu buo zaman köylü müsün abiğh gibi abez ve sacma laflar edip insanlari asagılamayacaksn
ayrıca devleti iyi yönetirim demedim hiç bir yerde
gerçek olan o suan yonetilemiyor.
NEYSE YAZMA ARTIK BENİ ETİKETLEME
moruq "sözde" denetim dedim benBen parti tutmuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denetim yapılmıyor dedin ya bende diyorum ki denetim yapılıyor cezası var maske takmayanların sorunu bu
Benim üst komsum bilkent 1.likle bitirdi feci para aliyor. Sallarken ufak salla bari . Adam iyi bir yerde derece yapip az para alma olasiligi yok. Havada kapiyorlar o adamlari.dostum adam boğaziçinden 1.likle mezun olmuş adama 2000tl veriyorlar. insanlar 2000tl için mi hayatının 16 yılını yesin?
AHAHAH. İnseler ölseler de kurtulsak.İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz
Türkiye'deki insanlar bir icat yapıyor TR'de kabul edilmiyor yurt dışınYukari cikmayi hayal et dur sen . Basa gelen daha kotu yapacak haberinŞuan zaten cehennemin dibindeyiz gözünü aç gözünü. Devletin başındakilker inşallah iner de yukarı çıkarız. LAN MALİYE BAKANIMIZ DOLARLA UĞRAŞMIYORUM BEN DİYO CUMHURBAŞKANIMIZ BUZDOLABI SATIŞLARINI AÇIKLIYOR UYAN ARTIK UYAN.
yok.Suanki hukumet iyi degil dogrudur fakat digerleri bunlardan da beter bunu da anlayin.