Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,556
Ohhhh.Bende reishome office. Tras oldum ve ayni anda laptop online.
düsün o kadar olayi bi anda götürüyorum.
Ohhhh.Bende reishome office. Tras oldum ve ayni anda laptop online.
düsün o kadar olayi bi anda götürüyorum.
Reis haberlerde görüyorum. 95% resmen keko modus. Takan yok. Rezilik resmen.Yasaklar ve kısıtlamalar var zaten köyde mi yaşıyorsun ? bizim burada maske takmayanlara ceza veriliyor denetleme var
Hemee full oh down diye bilirizOhhhh.
Almanya'da mı ?Reis haberlerde görüyorum. 95% resmen keko modus. Takan yok. Rezilik resmen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hemee full oh down diye biliriz
Ben çalışamam evde çok zor olur benim içinReis haberlerde görüyorum. 95% resmen keko modus. Takan yok. Rezilik resmen.
Hemee full oh down diye biliriz
Kral home office cok iyi. Gerci mesleke göre tabi.Ben çalışamam evde çok zor olur benim için
Hayır gözlerin net. Sadece Damat bakan çalışmıyor.Dolar 7.76 diyor. Daha dün 7.70 değil miydi? Gözlerim bozuldu galiba. Ya da google sapıttı.
Home office iyi bişey baya. Benim babam da home officede çalışıyo.Kral home office cok iyi. Gerci mesleke göre tabi.torbaciya her yer ayni olur zaten. Bu bi espiri
seat leon gördünde tr. Ya keko ya torbaci
Ohooo kaç gündür böyle kur. Daha doğrusu haftalardır ya da aylardır? Kur böyle, güçlü Türkiye'nin yükselen parası işte.Dolar 7.76 diyor. Daha dün 7.70 değil miydi? Gözlerim bozuldu galiba. Ya da google sapıttı.
Bakanı ilgilendirmiyormuş yaow. Hem Euro pahalı ise Türk lirası kullan kardeşim bu ne tantava.Hayır gözlerin net. Sadece Damat bakan çalışmıyor.
Home office iyi bişey baya. Benim babam da home officede çalışıyo.
Aynen biz maaşımızı Kuveyt Dinarı olarak alıyoruz(!)Ohooo kaç gündür böyle kur. Daha doğrusu haftalardır ya da aylardır? Kur böyle, güçlü Türkiye'nin yükselen parası işte.
Bakanı ilgilendirmiyormuş yaow. Hem Euro pahalı ise Türk lirası kullan kardeşim bu ne tantava.
köyde mi yasıyorsun ne cocukca ne gereksiz bir soz ya?Yasaklar ve kısıtlamalar var zaten köyde mi yaşıyorsun ? bizim burada maske takmayanlara ceza veriliyor denetleme var
Burada hem devlete hem vatandaşa görev düşüyor. Ama polise vurma (yumruk) hakkı fln verilmeli benceköyde mi yasıyorsun ne cocukca ne gereksiz bir soz ya?
diyelim ki köyde yasıyorum?
burda seni ilgilendiren konu ne
ne ezikce bir soylem biraz büyü su ergenlik kafasından cık
neymıs " köyde mi yasıyorsun" egwle egwle
ayrıca aynen gercekten para cezası ve "sözde"denetim ne de cok ise yarıyor ya gunluk vaka sayısı hala 30k civarinda
onu da gördük 2 polis görevinden oldu ya (ne kadar sonradan geri gelseler de)Burada hem devlete hem vatandaşa görev düşüyor. Ama polise vurma (yumruk) hakkı fln verilmeli bence
Bunun yaşla ne alakası var anlamadım madem çok iyisin bu işlerde yönet ülkeyi verelim sana ilaç bulmadan çok zorköyde mi yasıyorsun ne cocukca ne gereksiz bir soz ya?
diyelim ki köyde yasıyorum?
burda seni ilgilendiren konu ne
ne ezikce bir soylem biraz büyü su ergenlik kafasından cık
neymıs " köyde mi yasıyorsun" egwle egwle
ayrıca aynen gercekten para cezası ve "sözde"denetim ne de cok ise yarıyor ya gunluk vaka sayısı hala 30k civarinda