Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Belki çöplüğün içindeki değerli bir şeysin. Ben kimse hakkında net konuşmadım. Sen kendini niye direkt çöp olarak gördün. 😆
Dostum toplu yargılama sakın. Mesela bir sınıf düşün basarı ortalaması berbat. Fakat o sınıfta bir tane çalışkan ve zeki bir çocuk var. Sen gidip o sınıftaki herkese tembel diyenilir misin mesela ?

Bu ne saçma sebep herkes rakamların sahte olduğunu biliyor zaten
çogu o duruma inanmak istemiyor ama onları bahane ediyor
gercek rakamlar verse yasaklar ve kısıtlamalar gelecektizaten.

Konyada hastane kalmadı be kardeşim 1-2 tane hastane dışında hepsi virüs hastanesi o gösterilen vaka sadece konya için bence. Daha geçen mezarlığın orda otururken 5 kişi gömdüler 2 saatte. (Corona vakası gömdüler yaklaşmayın falan dediler)

Konyada hastane kalmadı be kardeşim 1-2 tane hastane dışında hepsi virüs hastanesi o gösterilen vaka sadece konya için bence. Daha geçen mezarlığın orda otururken 5 kişi gömdüler 2 saatte. (Corona vakası gömdüler yaklaşmayın falan dediler)
Guneydoğu çok daha kötü. Orda tam vaka sayısını bile vermiyolar.

Dostum toplu yargılama sakın. Mesela bir sınıf düşün basarı ortalaması berbat. Fakat o sınıfta bir tane çalışkan ve zeki bir çocuk var. Sen gidip o sınıftaki herkese tembel diyenilir misin mesela ?
Bir çöplük düşün içinde bazı cevherler var (altın gümüş elmas). O cevherler aslında çok değerli ama çöplükte oldugu için değeri bilinmiyor. Sen mesajı anlamadın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,346
Üyeler
197,869
Son üye
ArkasTheGreat
Geri