T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Haksız oldugunu anladın bari evet haklısınız demeyi bil bee.Tamam uzatmayalım
Haksız oldugunu anladın bari evet haklısınız demeyi bil bee.Tamam uzatmayalım
REİSu cumhuri bedevi ül sultan dışında kimse yönetemezmiş lan ekonominin başına geçirdiği damat kura bakmıyor adamların dediği E başka seçenek yok.kanka chp de akp de iktidarı haketmiyor bence el mahkum deyip akp ye vermek de mantıksız
Hı aynen babam devlette. Biz kim devlet kimEleştir lan eleştir bizi m*al olduğumuz için özür dilerim oxfordda okuyamadım s*l4ğım ben ama sen büyük ihtimalle liseden bile mezun olmadın ailen devlete yakın güzel baba parası yiyorsun rahatsın yani. Eee o zaman sıra millete sallamakta
Hı aynen babam devlette. Biz kim devlet kim
hz yazmayı unuttun laREİSu cumhuri bedevi ül sultan dışında kimse yönetemezmiş lan ekonominin başına geçirdiği damat kura bakmıyor adamların dediği E başka seçenek yok.
?? Adam işini iyi yapıyor elinden geleni yapmaya çalışıyor hala yaranamıyor eğer suçlu biri varsa sağlık bakanı değil kurallara uymayan maske takmayan şahıslardır !!Sınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwq
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye'de imkanı var.
saygı duyun bana aloAynen ben abinizim saygı duyun bana aloo
Ben sana git dedikçe gitmedin sonra gel bunu paylaş@Mr.Efe de beyin olma ihtimali
Alıntıyı görüntüle
der ve filmime geri dönerim bu kadar önemsiz birine bu kadar vakit harcadığım yeter
Ben günlük hayatta ailemle çok konuşmayan bir insanım o yüzden aile içerisindeki şeyleri dinlemiyorumsaygı duyun bana alo
gercekten acınacak sekilde konusuyorsun kardesm
bence bosver sen bir daha boyle konular acma
öyle her aile ortamında konusulan seyleri de baskaları ilepaylasma
Normalleşme.?? Adam işini iyi yapıyor elinden geleni yapmaya çalışıyor hala yaranamıyor eğer suçlu biri varsa sağlık bakanı değil kurallara uymayan maske takmayan şahıslardır !!