Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
geldim yandanda yumurta koydum haşlanıyor :D

Eleştir lan eleştir bizi m*al olduğumuz için özür dilerim oxfordda okuyamadım s*l4ğım ben ama sen büyük ihtimalle liseden bile mezun olmadın ailen devlete yakın güzel baba parası yiyorsun rahatsın yani. Eee o zaman sıra millete sallamakta
Hı aynen babam devlette. Biz kim devlet kim

Milletimizde şu var çalışmadan emek vermeden maaş alayım tembel milletiz ne yazık ki. İş ahlakı yok ülkede mesai bitsin paramı alayım derdi var. Çoğu kişi burada ülkeden kaçayım da iyi para kazanayım derdinde. Bak gene ülkeyi umursayan yok :) Kendini geliştiren adam her türlü karşılığını da alıyor. Nüfus kalabalık eskisi gibi şurada okuyayım da 15 20 k maaş olsun yok kalifiye eleman yetiştirmiyoruz. 60 65 yaşında öğretmenler emekli olmuyor siyaset sıkıntılı zaten ülkede. Ama bakıyorum hala ya dolar kötü istediğim ürünü alamıyorum herkes alıyor derdinde. Şunu bilmiyorlar üretmiyoruz ee siz de yurtdışına gidince hangi gencimiz üretim yapacak ülkeye yön verecek. Kimse ölümsüz değil bugün A partisi olur yarın B partisi chp de sonsuza kadar durmadı ülkede. Daha adam akıllı tartışamıyorsunuz bile. Kimse sütten çıkmış akkaşık değil.O onu kötüler diğeri başka bir şey sunar. Görüşlere saygı olmadıktan sonra bir ömür konuşun birbirinize görüşünüzü aktaramazsınız.

@Mr.Efe de beyin olma ihtimali
efede beyin olma.PNG

der ve filmime geri dönerim bu kadar önemsiz birine bu kadar vakit harcadığım yeter

Sınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwq

Türkiye'de imkanı var.
?? Adam işini iyi yapıyor elinden geleni yapmaya çalışıyor hala yaranamıyor eğer suçlu biri varsa sağlık bakanı değil kurallara uymayan maske takmayan şahıslardır !!

Aynen ben abinizim saygı duyun bana aloo
saygı duyun bana alo :D
gercekten acınacak sekilde konusuyorsun kardesm
bence bosver sen bir daha boyle konular acma
öyle her aile ortamında konusulan seyleri de baskaları ilepaylasma

@Mr.Efe de beyin olma ihtimali
Alıntıyı görüntüle

der ve filmime geri dönerim bu kadar önemsiz birine bu kadar vakit harcadığım yeter
Ben sana git dedikçe gitmedin sonra gel bunu paylaş

saygı duyun bana alo :D
gercekten acınacak sekilde konusuyorsun kardesm
bence bosver sen bir daha boyle konular acma
öyle her aile ortamında konusulan seyleri de baskaları ilepaylasma
Ben günlük hayatta ailemle çok konuşmayan bir insanım o yüzden aile içerisindeki şeyleri dinlemiyorum

?? Adam işini iyi yapıyor elinden geleni yapmaya çalışıyor hala yaranamıyor eğer suçlu biri varsa sağlık bakanı değil kurallara uymayan maske takmayan şahıslardır !!
Normalleşme.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,997
Üyeler
197,802
Son üye
rUlexx12