KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kes dostum konuştukça batıyorsun.Herkese demişim gibi konuşuyosunuz yalnız
Kes dostum konuştukça batıyorsun.Herkese demişim gibi konuşuyosunuz yalnız
Aynen vereyim mi ağzına emziği?Aileden duyma bilgilermi. YA işine mi gelmedi be bak emzik var istersen
+1 knka senle ortak noktalarımız da bolmusBen şahsen ülkede tutulacak parti olduğunu düşünmüyorum. Ama oy versem AKP`ye verirdim. Başka yönetim seçeneği yok çünkü.
Herkese demişim gibi konuşuyosunuz yalnız
Tabi mesela ben son köprü yapıldığından beri istanbula uğramadım bile ama kdvye ve araba ötvsine hayvan gibi yansıdı ÖLÜRÜÜÜÜÜÜM TÜRKİYEEEEMya işte öyle deme fazla faydalı vatandaşımızın işleri vardır bi halt yapmadan .. atmak gibi
Tamam kendi aranızda münazara edin sıkıntı yok sadece okurum bundan sonrakardesim milletin lafına sen yetisemiyorsun adam laflari ile gayet sana gerekli cevapları veriyor sen diyorsun ki emzik ?
birazdan agla fln da demeye baslarsn yetisemeyecegini anlayınca
..Bu ülkede bir partiyi tutan koyun diger partiyi tutan dinsiz terorist oluyorsa zatrn biz kaybetmisizdir.
Tamam kendi aranızda münazara edin sıkıntı yok sadece okurum bundan sonra
Saçma oy vermem daha iyi ki son bir 6 sene içinde olan seçimlerde öyle yapıyorum.Ben şahsen ülkede tutulacak parti olduğunu düşünmüyorum. Ama oy versem AKP`ye verirdim. Başka yönetim seçeneği yok çünkü.
Sana söylüyoruz hni cevap vermesi gereken sensin falan.Tamam kendi aranızda münazara edin sıkıntı yok sadece okurum bundan sonra
Öyle. HDP terörist. CHP vatan haini. AKP koyun güdüyor.Bu ülkede bir partiyi tutan koyun diger partiyi tutan dinsiz terorist oluyorsa zatrn biz kaybetmisizdir.