alakası yok gerçek rakamlar verilseydi en basta niye yalana basvurulduEşşeğe altın semerde bağalsan eşek yine eşek mantığıyla bakman lazım olayalra
maalesefTrollsen komik, değilsen dahada komiksin. Aramızda böyle insanlar olduğu için utanıyorum.
Şu an reaksiyon kasmak veya rütbe atlamak umrumda değil. Eğer banlanırsam yeni hesap açarım çok şeyede bulaşmamBuarada şunu farkettim. Bu konuya düzgün bir şey yazınca 5 reaksiyon kazanıyorsunuz. Bu konunun şuan reaksiyon almak dışında faydasını göremedim.
dayı bi koyunda sensin galibaEe yapma ne yapacaksın mecbur yaşamak zorundasın. Yurtdışına mı gideceksin Onlar da bekliyordu gelmeni dört gözle.Böyle düşünürseniz zaten gelecek adına umut da olmaz siyasiler elbet değişiyor yeni kişiler geliyor.
IP ban yersen zor o.Şu an reaksiyon kasmak veya rütbe atlamak umrumda değil. Eğer banlanırsam yeni hesap açarım çok şeyede bulaşmam
Zaten vergiler yüzünden harcadığım paramın %50si fln devlete gidiyor nerden baksan onlar için günde 4 saat çalışıyorum demek daha ne katkım olsun artık olmasın istiyorum o da bana bişiler katsın istiyorum.Ee yapma ne yapacaksın mecbur yaşamak zorundasın. Yurtdışına mı gideceksin Onlar da bekliyordu gelmeni dört gözle.Böyle düşünürseniz zaten gelecek adına umut da olmaz siyasiler elbet değişiyor yeni kişiler geliyor.
Şuan bir PC kendimize, 1 tane de devlete alıyoruz, 1 araba kendimize, 3 tane devlete alıyoruz.Zaten vergiler yüzünden harcadığım paramın %50si fln devlete gidiyor nerden baksan onlar için günde 4 saat çalışıyorum demek daha ne katkım olsun artık olmasın istiyorum o da bana bişiler katsın istiyorum.
IP ban yersin büyük ihtimalle.Bilmiyorum inşallah sadece hesap banlanır
dayı bi koyunda sensin galiba
Bak seviyeli tartışınca direk koyun ilan ediliyoruz bu var işte sizde sonra neden gelişmiyoruz hiçbir fikre saygınız yok ülke kötü diyorsunuz şunu yapalım diyen yok proje yok var mı önerin ?dayı bi koyunda sensin galiba
aynen bu konuda bir mesajınız her an 5 reaksiyona dönüşebilir adamlar bildiğin reaksiyon mesaj kasıyorlarBuarada şunu farkettim. Bu konuya düzgün bir şey yazınca 5 reaksiyon kazanıyorsunuz. Bu konunun şuan reaksiyon almak dışında faydasını göremedim.