Neler Yeni

Yazmayın artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Eşşeğe altın semerde bağalsan eşek yine eşek mantığıyla bakman lazım olayalra
alakası yok gerçek rakamlar verilseydi en basta niye yalana basvuruldu
dogru ya devlet ztn yıllardır boyle yonetiliyor.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Buarada şunu farkettim. Bu konuya düzgün bir şey yazınca 5 reaksiyon kazanıyorsunuz. Bu konunun şuan reaksiyon almak dışında faydasını göremedim.
Şu an reaksiyon kasmak veya rütbe atlamak umrumda değil. Eğer banlanırsam yeni hesap açarım çok şeyede bulaşmam

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ee yapma ne yapacaksın mecbur yaşamak zorundasın. Yurtdışına mı gideceksin :D:D Onlar da bekliyordu gelmeni dört gözle.Böyle düşünürseniz zaten gelecek adına umut da olmaz siyasiler elbet değişiyor yeni kişiler geliyor.
dayı bi koyunda sensin galiba

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ee yapma ne yapacaksın mecbur yaşamak zorundasın. Yurtdışına mı gideceksin :D:D Onlar da bekliyordu gelmeni dört gözle.Böyle düşünürseniz zaten gelecek adına umut da olmaz siyasiler elbet değişiyor yeni kişiler geliyor.
Zaten vergiler yüzünden harcadığım paramın %50si fln devlete gidiyor nerden baksan onlar için günde 4 saat çalışıyorum demek daha ne katkım olsun artık olmasın istiyorum o da bana bişiler katsın istiyorum.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Zaten vergiler yüzünden harcadığım paramın %50si fln devlete gidiyor nerden baksan onlar için günde 4 saat çalışıyorum demek daha ne katkım olsun artık olmasın istiyorum o da bana bişiler katsın istiyorum.
Şuan bir PC kendimize, 1 tane de devlete alıyoruz, 1 araba kendimize, 3 tane devlete alıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum inşallah sadece hesap banlanır
IP ban yersin büyük ihtimalle.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Buarada şunu farkettim. Bu konuya düzgün bir şey yazınca 5 reaksiyon kazanıyorsunuz. Bu konunun şuan reaksiyon almak dışında faydasını göremedim.
aynen bu konuda bir mesajınız her an 5 reaksiyona dönüşebilir adamlar bildiğin reaksiyon mesaj kasıyorlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom