Gelmiyor ceza nerden çıkardın.Mümkünse hiç vermem. Şu an verecek olsam başka adam olmadiğı için AKP ye veririm. Vermezsem ceza gelmeyecekse hiç vermem. En kötü Saadete veririm nasıl olsa seçilmeyecek.
Boş evet yine söylüyorum. Yaşayabileceğimin en iyisi yaşadıktan sonra geberip gitmek hakkım. İçine edilmiş bir devlet için bir tarafımı yırtamamYav sen daha yaşamanın boş olduğunu söylüyordun az zaman evvel sen ne yapabilirsin kiDirek koyun ilan ediyor
Bakanlıklarda kabul olunan onlarca proje var misal bizim yaptığımız tarımve hayvan bakanlığında abort atmayı azaltmak ve hayvancılığı artırma üzerine hadi sen de bul bişeyler umutsuz olma
Bak ben hakaret etmediğim halde direk koyun ilan ettin abim beni
![]()
Bir yerden duymuştum. O zaman vermiyorum.Gelmiyor ceza nerden çıkardın.
kanka kusura bakma anlamadım bana ne dedin sen simdi ? :/REİSu cumhuri bedevi ül sultan dışında kimse yönetemezmiş lan ekonominin başına geçirdiği damat kura bakmıyor adamların dediği E başka seçenek yok.
WQTERQWTQRWQQWQWQYE@Mr.Efe de beyin olma ihtimali
Alıntıyı görüntüle
der ve filmime geri dönerim bu kadar önemsiz birine bu kadar vakit harcadığım yeter
Böyle düşünen birinin zaten devlete katkısı olamaz önce bu düşünce yapısını değiştirin.Boş evet yine söylüyorum. Yaşayabileceğimin en iyisi yaşadıktan sonra geberip gitmek hakkım. İçine edilmiş bir devlet için bir tarafımı yırtamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir yerden duymuştum. O zaman vermiyorum.
Sana demedim tek yol akp yoksa ölürüz başka seçenk yok yani diyenlere diyorum.kanka kusura bakma anlamadım bana ne dedin sen simdi ? :/
en basta gercek rakamlar verilseydi insanlar korkudan dısarı cıkamazdı kardesim?? Adam işini iyi yapıyor elinden geleni yapmaya çalışıyor hala yaranamıyor eğer suçlu biri varsa sağlık bakanı değil kurallara uymayan maske takmayan şahıslardır !!
Beni soyan devlete neden katkım olsun??Böyle düşünen birinin zaten devlete katkısı olamaz önce bu düşünce yapısını değiştirin.
oo bide mad moysun demekBen sana git dedikçe gitmedin sonra gel bunu paylaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben günlük hayatta ailemle çok konuşmayan bir insanım o yüzden aile içerisindeki şeyleri dinlemiyorum