Yok kardeşim biz m*lız o gençliğin parıldayan adamı şu an aynı anda yeni galaksiler keşfederken bize sallıyor.sadece burayı okuma ac biraz kitap oku tarih oku daha verimli seylerle vakit gecir sen bosver.
yenı hesap acarsın napcanBanlanırız artık
Benim banlanacak bir şeyim yok. Kimseye hakaret etmedim. Ama sen ettin. Banlanırsan banlan.Banlanırız artık
kanka bence herkes tam oy verecekken bir anda oy kagıdını yırtıp evlerıne dagılsınKimse oy vermesin o zaman nolcak![]()
Yav sen daha yaşamanın boş olduğunu söylüyordun az zaman evvel sen ne yapabilirsin kiSenden bir şey beklediğim yok. Ne yapabiliriz diyorum? Bir şey yapamayız maalesef. Her şeyi hazır mı istiyorum? Aha bir tane daha![]()
vermezsen ztn akpye gidiyor heraldeMümkünse hiç vermem. Şu an verecek olsam başka adam olmadiğı için AKP ye veririm. Vermezsem ceza gelmeyecekse hiç vermem. En kötü Saadete veririm nasıl olsa seçilmeyecek.
Elektrik gidip geldiğinde aydınlanan şey ampül olduğuna görekanka bence herkes tam oy verecekken bir anda oy kagıdını yırtıp evlerıne dagılsın
sonra oy sandıkları acılacak bir bakacaklar ki içi boş
herkes bi şok
sonra elektrıkler gidecek ve oyla dolacak
acaba kim kazanacak![]()
o zaman bilip bilmeden konumayacaksın sonra burda boyle ezilirsinBen uzatmayalım yeter dedikçe durmuyorsun neden? ha bu arada akp kitlesiyle benim alakam yok.
0 oy olursa muhtemelen iktidar kalır yine baştakanka bence herkes tam oy verecekken bir anda oy kagıdını yırtıp evlerıne dagılsın
sonra oy sandıkları acılacak bir bakacaklar ki içi boş
herkes bi şok
sonra elektrıkler gidecek ve oyla dolacak
acaba kim kazanacak![]()
Neden banlanalım birine hakaret mi ettik ?Banlanırız artık