Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çok iyi yönetti. Haklısın.
1 günde 30000'e yakın pozitif varken çok iyi yönetti.
Yazık kafana. Her şeyi bakana bağlaman doğrumu? Ülkedeki aptallar gezsin ama suç bakanın olsun. Vaka ne kadar olursa olsun bunlar hep aynı. Eşeğe altın semerde bağlasan eşek yine eşek

Türkiye'deki insanlar bir icat yapıyor TR'de kabul edilmiyor yurt dışında kabul ediliyor.

İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz
Şuan zaten cehennemin dibindeyiz gözünü aç gözünü. Devletin başındakilker inşallah iner de yukarı çıkarız. LAN MALİYE BAKANIMIZ DOLARLA UĞRAŞMIYORUM BEN DİYO CUMHURBAŞKANIMIZ BUZDOLABI SATIŞLARINI AÇIKLIYOR UYAN ARTIK UYAN.

Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
Haklısınız efendim bu ülkeyi ancak sizin gibi gençler kurtarır.

Yazık kafana. Her şeyi bakana bağlaman doğrumu? Ülkedeki aptallar gezsin ama suç bakanın olsun. Vaka ne kadar olursa olsun bunlar hep aynı. Eşeğe altın semerde bağlasan eşek yine eşek
Söylediklerin bağlaşmıyor.

İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz

Şuan zaten cehennemin dibindeyiz gözünü aç gözünü. Devletin başındakilker inşallah iner de yukarı çıkarız. LAN MALİYE BAKANIMIZ DOLARLA UĞRAŞMIYORUM BEN DİYO CUMHURBAŞKANIMIZ BUZDOLABI SATIŞLARINI AÇIKLIYOR UYAN ARTIK UYAN.
Tamam inşallah seçimi kaybeder ya görürüz o zaman türkiyeyi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,635
Üyeler
197,517
Son üye
efe o