Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
çok çalış kendini parala yüksek not al mezun ol alacağın maaş 3 4k ee o para ne işe yarıyo hiçbir işe ne düzgün bir pc ne araba ne motor ne ps5 hiçbirşeye yaramıyo umut verseler ne olacak

Tamam inşallah seçimi kaybeder ya görürüz o zaman türkiyeyi
İnşallah. Mansur yavaş ekrem imamoğlu gelince gör sen bakalım ülkeyi. Nasıl yalattırıyorum sana tükürdüğünü. Bilgin yok boşuna yarışmayalım seninle.

dostum adam boğaziçinden 1.likle mezun olmuş adama 2000tl veriyorlar. insanlar 2000tl için mi hayatının 16 yılını yesin?
Benim dayım bizzat işyerine gittim yıldız teknikten mezun.Asaşta işe girdi aylık 12.000TL alıyordu kaç yıl önce,Şimdi dahada rütbelendi 300 kişinin başında duruyor.Kim bilir ne kadar alıyor.Kısacası yapan yapıyor hocam.

Ne diyosun lan. Annem babamla ne alakası var. ***** ***** yorum yapma ya lütfen
Annen baban evde konuşurken duyduklarını buraya aynen aktardığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ben yok demedim yalnız. (belirtmedim)
O zaman gençlere böyle demeyeceksin. Şu an max 14 yaşındasın. Yoksa burda bize hak verirdin. 16 sene boyunca okula git sonra hiçbir işe gireme. Ööyle 16 senen çöp olsun hayatında karşına çıkmayacak bilgilerle mutlu mesut yaşarsın 2300tl maaşla tabi iş bulabilirsen.

İnşallah. Mansur yavaş ekrem imamoğlu gelince gör sen bakalım ülkeyi. Nasıl yalattırıyorum sana tükürdüğünü. Bilgin yok boşuna yarışmayalım seninle.
Ekrem İmamoğlu çok boş bir insan

İnş gelir ekrem midir nedir gelsin de görelim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,420
Üyeler
197,458
Son üye
Heavycriminal