Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,556
Ya ooof bunun anası babası benim geleceğimi belirliyor ya bana çok pis koyuyor. Hayatımı çaldılar hayatımı.Salalım çocuk 10 yaşında.
Ya ooof bunun anası babası benim geleceğimi belirliyor ya bana çok pis koyuyor. Hayatımı çaldılar hayatımı.Salalım çocuk 10 yaşında.
Söylediklerin bağlaşmıyor.
Ben yok demedim yalnız. (belirtmedim)Devlette hiç hata yok. Ekonomi çöp işsizlik var gençler umutsuz, 16 sene okullarda kendini harcayıp hoçbir işe giremeyince anlarsın.
Kendinle çelişiyorsun, onu demek istedim.Ben yok demedim yalnız. (belirtmedim)
Ne diyosun lan. Annem babamla ne alakası var. ***** ***** yorum yapma ya lütfenYa ooof bunun anası babası benim geleceğimi belirliyor ya bana çok pis koyuyor. Hayatımı çaldılar hayatımı.
çok çalış kendini parala yüksek not al mezun ol alacağın maaş 3 4k ee o para ne işe yarıyo hiçbir işe ne düzgün bir pc ne araba ne motor ne ps5 hiçbirşeye yaramıyo umut verseler ne olacakBu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
İnşallah. Mansur yavaş ekrem imamoğlu gelince gör sen bakalım ülkeyi. Nasıl yalattırıyorum sana tükürdüğünü. Bilgin yok boşuna yarışmayalım seninle.Tamam inşallah seçimi kaybeder ya görürüz o zaman türkiyeyi
Benim dayım bizzat işyerine gittim yıldız teknikten mezun.Asaşta işe girdi aylık 12.000TL alıyordu kaç yıl önce,Şimdi dahada rütbelendi 300 kişinin başında duruyor.Kim bilir ne kadar alıyor.Kısacası yapan yapıyor hocam.dostum adam boğaziçinden 1.likle mezun olmuş adama 2000tl veriyorlar. insanlar 2000tl için mi hayatının 16 yılını yesin?
Yaşın küçük ve anan baban oy verip hayatımı çalıyor. Alakası bu.Ne diyosun lan. Annem babamla ne alakası var. ***** ***** yorum yapma ya lütfen
Annen baban evde konuşurken duyduklarını buraya aynen aktardığına yemin edebilirim ama kanıtlayamamNe diyosun lan. Annem babamla ne alakası var. ***** ***** yorum yapma ya lütfen
Şuan sana veya ailene küfür eden var mı?Ne diyosun lan. Annem babamla ne alakası var. ***** ***** yorum yapma ya lütfen
O zaman gençlere böyle demeyeceksin. Şu an max 14 yaşındasın. Yoksa burda bize hak verirdin. 16 sene boyunca okula git sonra hiçbir işe gireme. Ööyle 16 senen çöp olsun hayatında karşına çıkmayacak bilgilerle mutlu mesut yaşarsın 2300tl maaşla tabi iş bulabilirsen.Ben yok demedim yalnız. (belirtmedim)
Ekrem İmamoğlu çok boş bir insanİnşallah. Mansur yavaş ekrem imamoğlu gelince gör sen bakalım ülkeyi. Nasıl yalattırıyorum sana tükürdüğünü. Bilgin yok boşuna yarışmayalım seninle.