Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kanka chp de akp de iktidarı haketmiyor bence el mahkum deyip akp ye vermek de mantıksız
Mümkünse hiç vermem. Şu an verecek olsam başka adam olmadiğı için AKP ye veririm. Vermezsem ceza gelmeyecekse hiç vermem. En kötü Saadete veririm nasıl olsa seçilmeyecek.

Ben buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar

evet bi halta yaramayıp tanımadığın etmediğin ne yaptığı bilmediğin adamları eleştirmeye gerçekten yazık kafana biri böyle herşeye birden cevap verirse otuturur sizi okuyom dersi ne bir cevabın var yazdıklarıma ne bir izahın mizahını bile yapamıyorsun artık anvak ve ancak TaRtIşIn OkUyAyIm yazarsın

Ben buraya eleştirmeye geldim konu daha başka yerlere gitmeye başladı. Neyse iyi forumlar
Eleştir lan eleştir bizi m*al olduğumuz için özür dilerim oxfordda okuyamadım s*l4ğım ben ama sen büyük ihtimalle liseden bile mezun olmadın ailen devlete yakın güzel baba parası yiyorsun rahatsın yani. Eee o zaman sıra millete sallamakta

Amerikada bilgisayar muhendisleri, makine muhendisleri, matematik ögretmenleri gibi hayalleri olan gençler coğrafya gibi saçma sapan dersler görmezler. Görseler de dersler umurlarında olmaz çünkü o coğrafya dersi istediği meslek için gerekli değil ve onu bilmesine ihtiyacı yok. Biz her dersin ebesinden torununa kadar bilmek zorundayız ki üniversite sınavında üniversite kazanabilelim. İnanmazsanız bu yazdıklarıma alta video attım. Amerikalılar dünyada 1 tane bile ülke gösteremiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri