Neler Yeni

Yazmayın artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

T.P.G.

80+ Titanium
Böyle düşünen birinin zaten devlete katkısı olamaz önce bu düşünce yapısını değiştirin.
Zaten artık öyle bir amacım da kalmadı. Atatürk ün ülkeye yaptıklarına bak şimdiki zamandakilerin Atatürk için dediklerine bak. Ne yaparsan yap kendine yap kafasındayım şu an. Çıkmam da ćok zor. Kimin ne düşündügü de umrumda olmayacak

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşımız troll hesap, engelleyip geçin.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
oo bide mad moysun demek
"kızım ben yalnız yasarım anlamıyor musun üzerim seni"
İnsan babasıyla anlaşamayınca böylemi oluyormuş. Sen öyleysen bilemem. Bu kanıya nasıl vardın bilemiyorum. Laf atmak için laf at
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşımız troll hesap, engelleyip geçin.
Troll değilim engelleyin sıkıntı yok

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Yok kardeşim biz m*lız o gençliğin parıldayan adamı şu an aynı anda yeni galaksiler keşfederken bize sallıyor.
doğrudur kanka ne desek bos hala haklı oldugumuzu bildigi halde haklısınız kusura bakmayın demez

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Milletimizde şu var çalışmadan emek vermeden maaş alayım tembel milletiz ne yazık ki. İş ahlakı yok ülkede mesai bitsin paramı alayım derdi var. Çoğu kişi burada ülkeden kaçayım da iyi para kazanayım derdinde. Bak gene ülkeyi umursayan yok :) Kendini geliştiren adam her türlü karşılığını da alıyor. Nüfus kalabalık eskisi gibi şurada okuyayım da 15 20 k maaş olsun yok kalifiye eleman yetiştirmiyoruz. 60 65 yaşında öğretmenler emekli olmuyor siyaset sıkıntılı zaten ülkede. Ama bakıyorum hala ya dolar kötü istediğim ürünü alamıyorum herkes alıyor derdinde. Şunu bilmiyorlar üretmiyoruz ee siz de yurtdışına gidince hangi gencimiz üretim yapacak ülkeye yön verecek. Kimse ölümsüz değil bugün A partisi olur yarın B partisi chp de sonsuza kadar durmadı ülkede. Daha adam akıllı tartışamıyorsunuz bile. Kimse sütten çıkmış akkaşık değil.O onu kötüler diğeri başka bir şey sunar. Görüşlere saygı olmadıktan sonra bir ömür konuşun birbirinize görüşünüzü aktaramazsınız.
Devlet destek vermezse, fabrika kapatırsa ben napayım. Bu hayata 1 kere geliyoruz. Ya hayatını yaşarsın ya da ülkede fabrikalar yeniden kurulacak da dolar 7.70'den düşecek de euro 9 dan düşecek de vergiler düşecek falan da filan da deyip kendini avutursun.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
doğrudur kanka ne desek bos hala haklı oldugumuzu bildigi halde haklısınız kusura bakmayın demez
Bunca yazıdan sonra özür dilemek istemiyorum. Ki bana göre hala haklı değilsiniz.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Zaten artık öyle bir amacım da kalmadı. Atatürk ün ülkeye yaptıklarına bak şimdiki zamandakilerin Atatürk için dediklerine bak. Ne yaparsan yap kendine yap kafasındayım şu an. Çıkmam da ćok zor. Kimin ne düşündügü de umrumda olmayacak
Mesela ülkeyi temelli terketmek isteyenler için gerekli destek verilse tr bu halde olmazdı daha kötü halde olurdu ama içerde koyunlar şikayet etmezdi. Herke memnun olurdu zaten ülkenin gelişeceği de yok

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor

İyi reaksiyon kasdın hee

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063

T.P.G.

80+ Titanium
Ee yapma ne yapacaksın mecbur yaşamak zorundasın. Yurtdışına mı gideceksin :D:D Onlar da bekliyordu gelmeni dört gözle.Böyle düşünürseniz zaten gelecek adına umut da olmaz siyasiler elbet değişiyor yeni kişiler geliyor.
Eeee ne yapalım? Ülkenin durumuna iyi diyebiliyorsan sana diyecek sözüm yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom