Arama sonuçları: *

1. WonderFul

Sokakta oyun oynayan çocuklar

Sende onlara savaş açabilirsin. Sırf bunun için büyük bir ses sistemi al ve basslı bir şarkı aç. Şaka yapıyorum :D
  2. WonderFul

Sokakta oyun oynayan çocuklar

Camdan canavar geliyo dersen kaçarlar :D Cidden
  3. WonderFul

İnternetten para kazanma

Ego yapmayı sevmem yinede özür dilerim. Bitcoin musluğu şöyle bir şey. İnternet siteleri reklam geçerek bitcoin ve diğer coinlerden biraz biraz veriyor. Ve alt sınırı geçtikten sonra çekiyorsun. Youtubede çok kaynak var.
  4. WonderFul

İnternetten para kazanma

Ben 14 yaşında olarak çok yöntem biliyorum. Bedava musluklardan bitcoin ve altcoinler kasıp onları çevirmek. Biraz kodlama öğrenip site yapıp Adsense'ye kaydolup reklamlardan kazanmak. Link kısaltmak. Son yöntem hariç diğerlerini yaşımdan dolayı yapamıyorum. Malum ailemde inanmıyor sonuçta...
  5. WonderFul

Sıkıldım napayım

Oyundada bu PP ye benzer şekilleri var da ondan sormuştum :D 1593793657 İnternetinin düzelmesini bekle :D
  6. WonderFul

Sıkıldım napayım

Özür dilerim konuyu dağıtıyorum ama PP Doki Doki deki Yuri mi?
  7. WonderFul

Sıkıldım napayım

Online oyun oynuyorsan biraz Hikayeli oyunlar oynayabilirsin.
  8. WonderFul

Göz Hastaneleri Açık mı?

Ben Lens kullanmayı düşünüyorum ama kontrol olmam gerek. Genel olarak hastaneler açık mı?
  9. WonderFul

Pc fişe takılıyken elektrik kesilirse nolur

Bozulma ihtimali çok düşük. Kaliteli bir PSU veya eğer paran varsa UPS alabilirsin.
  10. WonderFul

[Rehber] Kullanılabilecek Ön Ödemeli Kartlar.

13 Yaş üstü herkes alabilir. Ama Tosla çok güvenlik koyuyor. Kendi isminiz olmayan bir kredi veya banka kartından para alamazsınız. Bu nedenle alışverişlerinizde iade sorunları yaşarsınız.
  11. WonderFul

LGS matematikte kaç soru yaptın?

Evet :D 3 yıl oldu günaydın.
  12. WonderFul

Zaten ben en az 5 soru yapmam gerekiyor diye hedef koymuştum kendime ve tutturdum :D Hedefim en az 400 puan.
  13. WonderFul

Sözel mükemmel. Türkçede 2 boş hariç full yaptım. Sayısalda Fen güzel 2 boş ama 3 tanesinden pek emin değilim. Matematikte 5 soru yaptım. Süreden dolayı değil. Ben yapamadım.
  14. WonderFul

LGS nasıl geçti ?

Sözel mükemmel. Sayısal fen güzel matematik pert :D
  15. WonderFul

bu olay olursa ne hissedersin

Önce çağıran kişiye teşekkür ederim beni kurtardığı için. Sonra söverdim kendime.
  16. WonderFul

LGS ye gireceklere başarılar

Evet ama ben iki şık arasında kaldıysam ve hangisi sonuca daha yakınsa onu işaretliyorum. Tabi Fen Türkçe Matematik hariç.
  17. WonderFul

LGS ye gireceklere başarılar

Bende gireceğim. Her zaman İngilizceden başlıyorum (bana göre kolay). İnkılapta biraz takılıyorum dikakt dağınıklığından. Ve evet 1. dönem olması hem iyi hem kötü oldu. Nedeni normalde konulara pek girilmezdi. Özellikle matematikte artık çoğu konuyu bir soruya sığdıracaklar. En azından 400 puan...
  18. WonderFul

Teknobiyotik mağazası var mı?

Google Haritalardan bakıldığında Orta, Mümtaz Sk. No: 10, 34956 Tuzla/İstanbul da gösteriyor. Eski mi yeni mi bilmem.
  19. WonderFul

En İyi Para Kazanma Sitesi Hangisidir (****** falan filan)

Ben hiç onlara girmedim kolay yap bence. Nedeni zor olursa insanlar çalışmıyor diyerek çıkar. E çıkarlarsa Tıklama almamış olursun.
  20. WonderFul

En İyi Para Kazanma Sitesi Hangisidir (****** falan filan)

O sıkıntı bendede var öyle kullanacağız artık. Ve evet iki link koyarak yapabilirsiniz.
Top Bottom