ben 16 yaptım 10 doğruben 13 yaptım süre yetmedi
sınav anında çok terledim o matematik neydi öyle
Evet 3 yıl oldu günaydın.lgs lise sınavı olan mı ? hep adı değişiyor
bana dokunmadığından dolayı araştırmıyorumEvet 3 yıl oldu günaydın.
Bende 18 net yaptım direk ama bu sene daha kolay geldiben geçen sene 18 net 1y 1b yapmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sözelim kötüydü benim
Ya bana mı öyle geldi soruları bir tık değiştirip tekrar mı sormuşlar sadece birkaç soru farklı matematikte özellikleBende 18 net yaptım direk ama bu sene daha kolay geldi
Hayır çok farklı bence.Ya bana mı öyle geldi soruları bir tık değiştirip tekrar mı sormuşlar sadece birkaç soru farklı matematikte özellikle
Şöyle oldu bu sene brinci dönem olduğu için geçen sene bi tık daha zordu bu sene geçen seneye göre herkes 500 alıcak buna eminimYa bana mı öyle geldi soruları bir tık değiştirip tekrar mı sormuşlar sadece birkaç soru farklı matematikte özellikle
İstanbul için öyle olabilir ben yüzde 4 ile birsürü seçeneğim vardı bizim burdaki fen lisesine geldim istersem edirnedeki fen lisesine nakil alabiliyordum bizim lisede yüzde 5.7 ile kapadı çok ta güzel bir lise insanlar inek değil ama zeki gerektiği kadar çalışıyor ortam var okulun bahçesi büyük falan filan şehir dışından gelenler içinde 2 3 yıllık bir yurt binası varŞöyle oldu bu sene brinci dönem olduğu için geçen sene bi tık daha zordu bu sene geçen seneye göre herkes 500 alıcak buna eminim
Ek olarak 450 aldım hiç bir yere giremedim yüzde 5 te olmama rağmen
geçen seneye göre normalçok iyi yapmışsın
Ben zamanımda fulledimben 13 yaptım süre yetmedi
sınav anında çok terledim o matematik neydi öyle