Arama sonuçları: *

1. Y

korku veya gerilime çok hassas olma ?

Seri konu aç bir tane daha.
  2. Y

Öneri Anadolu Lisesi

Gidebilirsen iyi bir lise senin için daha iyi olacaktır. Fakat gidemezsen kendini kapatmana gerek yok asıl sınav bana göre AYT TYT. Ona hazırlanırken fark edeceksin ki bireysele dönecek iş.
  3. Y

Lütfen Forum oylamasına katıl

Burada yazanlar daha tembel bence. Önceden açılmış konu var mı diye bakmıyor. Biraz yaş kitlesi olarakta düşük gibi geldi. Ama her forumun kendine has tarzı var. Uzmanlık değerlendirmişsin de neye göre ? Daha çok yazmak için yazanlar varsa daha çok mu uzman oluyor?
  4. Y

6mbps ile gta 5 kaç saatte iner

12 mbps internet ile 70 gb dosyayı 22 saatte indirdim. 1.2 mb/sn ile 1.3 mb/sn indirmem vardı.
  5. Y

Canvas Sınav Sistemi

İyi forumlar. Üniversitemde sınavı canvas sistemi ile yapacaklarmış. Hiç bilgi bulamadım alamadım da. Canvas sistemi nedir ?
  6. Y

lastvoice.com güvenilir mi ?

Zaten dikkatli bakarsanız önceki mesajıma mustafaturan daha iyi yorum yapmış dedim. En azından araştırma yapıp cevap vermişsiniz. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın. Hiç bakmayıp uğraşmayıp yorum yapanlara atıfta bulunmuştum.
  7. Y

Zaten yorum yapacakların alışveriş yapmış deneyimi olmuş insanların olması gerekiyor. Siz mesela bir siteye güvenilir dediniz site de güvenilir fakat o zamandan sonra dolandırmaya başladı. O zaman bunun vebalini kim alacak? Neyse uzatmaya lüzum yok iyi forumlar.
  8. Y

Kimse konu sahibine yardımcı olmak zorunda değil burada herkes gönüllü iş yapıyor. Lütfen bir önceki açtığım konuya bakınız.
  9. Y

https://www.lastvoice.com.tr doğrusu bu ufak google aratması ile çok rahat orijinali bulunabilir;). Mustafaturan daha mantıklı bir açıklamada bulunmuş..
  10. Y

Hocam lütfen daha açık şekilde neden önermeyeceğinizi, neden güvenilir olmadığını, daha önce alışveriş yaptıysanız deneyiminizi yazın. Yazmak için yorum yapılmaz. Site belki çok güvenilir.
  11. Y

Technopat Forum Hakkında

Kusura bakma ama gittikçe saçmalamaya başladın. Adam gayet iyi açıklamış, örnek vermiş. Tebrik etmen gerekir iken üste çıkmaya çalışıyorsun. Senin eleştirilerin bu foruma katkı sağlamaz iken o adam bu forumu yükseltecek eleştiriler yapmış. Sanırım sende genç bir üyesin kanın kaynıyor. Ama lütfen...
  12. Y

Technopat Forum Hakkında

Valla hiç sinir yapmadım emin ol hatta en son technopat a ne zaman girdim bilmiyorum. Üyeliğim dersen yok neden almadım bilmiyorum. Fakat konu açarak yaptığın durum yanlış demeye çalışıyorum. Bu konuyu göreceklerde başka forumlar hakkında konu açmasınlar gerek yok.
  13. Y

Arkadaşlar 21 mayısa kadar bedava ne bu şiddet bu celal!

Türkiyenin kasmayan tek platformu yalan oldu desene
  14. Y

Technopat Forum Hakkında

Evet bunu zaten insanlar biliyor dile getirip alttan alttan gönderme yapmaya çalışman gereksiz ve boş demeye çalışıyorum senin stil ile.
  15. Y

Technopat Forum Hakkında

Onların çamur atmasına karşı atak yaparak yada yaptıklarını söyleyerek haksız duruma düşürmeye çalışıyorsun. Bunun olmaması gerek. Yanlışa yanlış ile cevap verilse neler olurdu kim bilir. Kurallar oranın kuralları burasının değil. Oradaki insanlar orada yazıyor isterse burada yazar. Bu forumda...
  16. Y

Technopat Forum Hakkında

Bazı konularda haklısın. O foruma hiç üye olmadım ve bazen gerçekten saçmalıyorlar. Ama unutmamak lazım bazı konularda da oradakiler haklı. Ve sen daha haklı çıkartıyorsun onları.
  17. Y

Youtube abone siliyor

Bu peki büyük kanallar için yok mu onlarda bot atıyor.
  18. Y

okul mailnde hacker mesajı

Evet içeriden bilgi alırsan sürekli o bilgiyi kullanırsın. Neden azıyla yetinsin zaten ortalıkta yok. Yazılımcı arkadaşlar konuya daha hakim olacaklardır fakat bu konuyu bence siber suçlara bir ilet eğer ortada 5000 kişi var ise ilgileneceklerdir. Sisteme sızıldı ise bence çıkacaktır
  19. Y

Bu biraz enteresan olmuş. Yani bitcoin ile para gönderirsen 0 takip. Olayın gerçek olduğunu düşünürsek zaten para göndermenin hiç bir mantığı yok. Bunu yapan emin ol ortada video var ise paradan sonra silmez ileride bir daha tehdit eder. Zaten kanalı bulmuş.
  20. Y

Mailler nereden açıldı? Süre dolmuş bir şey yayınlandı mı ? Ve bu 5000 kişinin içinde emin ol çoğu kişinin masaüstü kamerası bile yoktur. Gerçek olma ihtimali düşük çok düşük. Sunuculara kadar girse bence daha farklı bir şey yapabilirdi.
Top Bottom