Mechanist
80+ Silver
Dahası
yani bence buranın güzel yani samimi olması Technopat büyük sorunu maalesef bana göre en azından çok ciddi bir yer ve bir yerden sonra bayıyor ama burada gayet keyifli vakit geçiriyorumArkadaşlar bugün google üzerinde bir konuya denk geldim ve linke girdim. Technopat Forum adresinde Donanım Arşivi Forum hakkında hakaretler , aşağılayıcı cümleler ve yersiz eleştirilere denk geldim. Aslında çok şey yazmak isterdim ama şimdi oradan buraya sızan ajanları kudurtmak istemiyorum forum kuralları gereği... Kendini bir şey sanan cahil insanların çoğunlukla olduğu bir forumda buraya yersiz eleştiriler yapılması saçma. Gülücük emojisi yerine random atılıyormuş , sadece bir tane admin varmış , buradaki insanlar 4'e ayrılıyormuş cahiller-bilgililer... Bilgililer karşı karşıya gelince ortalığı cahil kapışması alıyormuş falan da filan. Her neyse. Şuan link veremiyorum internet üzerinde aratırsanız görebilirsiniz. Ayrıca şu konuda haklarını yemeyeceğim bu yazıları "Donanım Arşivi Toplama Sistem" 'ler satın alıp o bilgisayarlardan bunları yazmaları muazzam ironi O arkadaşlara sesleniyorum , derhal bu şehirden ayrılıp köyünüze geri dönün. İyi forumlar.