Arama sonuçları: *

1. Yiğit Beren

Ucuza kıyafetler nereden alabilirim

Ucuzdan kastınız nedir hocam? biraz bütçe belirtebilir misiniz?
  2. Yiğit Beren

Sizce kasamı iyi bir fiyata mı sattım

Öyle anlastik hocam işime geldi açıkçası.
  3. Yiğit Beren

Teşekkürler
  4. Yiğit Beren

Garantiledi yok kutu faturalar mevcut bir arkadaşım ucuza mi gitti acaba diyince emin olamadım
  5. Yiğit Beren

Ryzen 5 5600x Msi b550m bazooka Gskill tridentz 2x8 3600mhz cl18 Corsair cv650 Msi mag 100r Ekran kartsız monitorsuz depolamasız hepsini sarı siteye 10k ya koymuştum pazarlik ile 9300 e sattım
  6. Yiğit Beren

Cs go kasaları satıp o parayla hoi4 dlc almak haram mıdır

Canım daha önce tekrar buna benzer bir konu açmıştın madem bu kadar geriliyorsun emin olamıyorsun yapmaman daha iyi olmaz mı? Burada bu konuları derin şekilde bilen ve anlatabilecek birini tanımıyorum farklı yollara başvursan mı acaba?
  7. Yiğit Beren

🗳 OYLAMA 🗳 - Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

Beyler bunu gerçekten tecrübe ettim benim fikrimce olduğu gibi devam edilmesi sonu hiçbir zaman iyi bitmiyor şuan birbirini çok iyi tanıyan iki yabancıyız :)
  8. Yiğit Beren

Hangi e sigara sitesi guvenlidir?

Dostum internetteki siteleri önermiyorum çoğu makinanın bataryaları sıkıntılı geliyor Telegram linkleri bulmaya çalışırsan daha güvenli olur.
  9. Yiğit Beren

Vozolmu elf barmı daha iyidir

5000 de Elfbarların aromaları erken bitiyor duman gelsede aroma gelmiyor ben 5k lık önermiyorum ne Vozol ne Elf alınacaksa şuan 6k vozoldan altı alınmamalı.
  10. Yiğit Beren

kız arkadaş arıyorum

Artık forum işini gerçekten abarttık.
  11. Yiğit Beren

RTX 3060 İLE 28 derece görmek

12. Yiğit Beren

Binomo uygulamasını kullanan var mı?

gerçekten var hocam kendiniz de deneyebilirsiniz çok saçma geldi para yatırmak için hesabımı istemeleri.
  13. Yiğit Beren

Binomo uygulamasını kullanan var mı?

Merhaba uygulamayı kullanan var mı daha önce para çeken yatıran vs. 1674663284 az önce papara ile para yatırma işlemini denedim papara numaramı şifremi istedi sonrasında maile onaylama kodu falan geleceğini söyledi baya baya papara hesabımı almaya çalıştılar hiç güven vermedi.
  14. Yiğit Beren

En Sevdiğiniz İçecekler

Redbull,Monster,Çay,Cold Brew,SOĞUK SU.
  15. Yiğit Beren

Osmaniye'de halk, Afgan avına çıktı!

Afganım nereye gidersin?
  16. Yiğit Beren

Wallpaper sorunsalı...

Google>Siyah wallpaper 1920x1080>Aaaa bu güzelmiş.
  17. Yiğit Beren

Çocuğunuzun Adını Ne Koyarsınız?

Erkek için Kenan Kız için Esila gayet hoş bence.
  18. Yiğit Beren

Dinimi tengri yapmak istiyorum nereye basvurabilirim

Biraz araştırmaya çalışın hocam ben burada çok bir yardım bulabileceğinizi sanmıyorum (bu konuda). Anladığım kadarıyla dava işlemleri ile sürüyor bu işlem.
  19. Yiğit Beren

Dinimi tengri yapmak istiyorum nereye basvurabilirim

https://www.ntv.com.tr/turkiye/turkiyede-bir-ilk-tengri-kimlik-kartina-girdi,-kV2k38x90SgDA4iy4Tmvg Buradan ilham alınmış galiba bende ilk defa gördüm valla hocam.
Geri