Dinimi tengri yapmak istiyorum nereye basvurabilirim

evet hocam nasıl yaptığını merak ettim benim dinim islam değil ama sembolik olarak tengri yapmak istiyorum
Biraz araştırmaya çalışın hocam ben burada çok bir yardım bulabileceğinizi sanmıyorum (bu konuda). Anladığım kadarıyla dava işlemleri ile sürüyor bu işlem.

Hocam pp'nize bakınca pırıl pırıl bir genç olduğunuzu görüyorum, Allah sizi müslümanlıkla şereflendirsin.

Bu yaşlarda insan arayış içinde olabiliyor. Bence kimlik değişimi için acele etmeyin.

Tengri baş tanrının ismi, tengrizm ya da tengricilik dinin adı. Ay Ata, Gün Ana, Kayra, Umay, Erlik Han gibi kişiler de var; onlara da inanmış olman gerekiyor. Biliyorsundur herhalde bunları.

Screenshot_1.png
Bence değiştirme bak 5 sene sonra pisman olursun bosuna gene para ödersin

Biraz araştırmaya çalışın hocam ben burada çok bir yardım bulabileceğinizi sanmıyorum (bu konuda). Anladığım kadarıyla dava işlemleri ile sürüyor bu işlem.
4-5 yıl önce memurlar beni vaçgeçirmişti uzun işlemmiş dsva uzun sürüyormuş bilgi bulamistim adam yayınında tengri diyince merak ettim nasıl yaptığını anlatmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tengri baş tanrının ismi, tengrizm ya da tengricilik dinin adı. Ay Ata, Gün Ana, Kayra, Umay, Erlik Han gibi kişiler de var; onlara da inanmış olman gerekiyor. Biliyorsundur herhalde bunları.
İnanmıyorum hocam yazımda kültürel olarak bulundurmak istiyorum kimliğinde İslam yazıyor ben herhangi bir dine inanmıyorum bunu konu açıkken bildirdim okumadiysaniz bakın isterseniz

Hocam pp'nize bakınca pırıl pırıl bir genç olduğunuzu görüyorum, Allah sizi müslümanlıkla şereflendirsin.

Bu yaşlarda insan arayış içinde olabiliyor. Bence kimlik değişimi için acele etmeyin.
Hocam uzun yıllardır arayış içindeyim okumayı sohbeti bilgi edinmeyi arayış görüyorum herhangi bir dinim bulunmamakta ben kültürel olarak nüfusuma yazdırmak istiyorum Pp sadece işin esprisi öneriniz için teşekkürler

Son düzenleme:
İnanmıyorum hocam yazımda kültürel olarak bulundurmak istiyorum kimliğinde İslam yazıyor ben herhangi bir dine inanmıyorum bunu konu açıkken bildirdim okumadiysaniz bakın isterseniz
Kanka niye uğraşıyorsun ki o zaman? Yeni kimliklerde din de yazmıyor zaten.

Kardeşim adam kendi yolunu bulmuş niye uğraşıyorsun ki ? Sen daha doğmadan önce senin dinini belirlediler kimse sana müslüman olmak istiyor musun diye sormadı. İnsanlar bunun farkında vardığında kendi yolunu buluyor sen daha bulamamışsın

Maalesef gençlerimizin daha adını bile telaffuz edemedikleri şeylere özenip onlara inanıyor olmaları beni benden alıyor.
Birşeylere özenme hastalığından ne zaman kurtulacağız.
Giyim kuşam olur anlarım fakat "Din'e özenme" off çok tehlikeli ve bir yaşıma daha girdim görünce.
Birakin hocam ben de bunun gibi bos insanlari kafama takiyordum ne olacak bunlaein hali diye sonra dusundum ailesi adam edememis ben neden kafama takiyorum diye

Birakin hocam ben de bunun gibi bos insanlari kafama takiyordum ne olacak bunlaein hali diye sonra dusundum ailesi adam edememis ben neden kafama takiyorum diye
Neden boş insanım?
Aileme neden hakaret ettin?

Hayır istersen tengrizm yapabiliyorsun burhi özel sebeplerden dolayı tengri yaptı
Hocam izledim canlı yayını özel nedeni hatirlamadim merak ettim açıkçası burhi yaptıysa yasaya göre serbest olması gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri