Dinimi tengri yapmak istiyorum nereye basvurabilirim

Neden boş insanım?
Aileme neden hakaret ettin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam izledim canlı yayını özel nedeni hatirlamadim merak ettim açıkçası burhi yaptıysa yasaya göre serbest olması gerekir
Evet serbest ama laftadurumu biliyorsun

bir şey sorucam. Diyelim kimliğinde Tengri yada tengrist her neyse yazıyor. Sonra nolcak. Atalarımız senin rüyana girip sana teşekkür mü etcek. San kılıç mi emanet etcek tören mi duzenlicek. Git bir kağıda yaz. O daha mantıklı yeni kimliklerdede din yazmıyor. Bulundurmak istemek çok çok çok saçma. İstersen krem peynirine tap umrumda değil ama gidip saçma sapan bir şekilde sadece bulundurmak istemek de ayrı kafası güzellik

Merhabalar dinimi tengri yapmak istiyorum mahkeme olayı vs. oluyor mu

eleştirenlere diyorum kendim felsefe konusuna açmadım ben herhangi bir dine bağlı değilim kültürüme önem verdiğim için değiştirmek istiyorum tengri duyarı veya islam duyarı kasmadım kasmıyorum sadece konu hakkında bilgi istiyorum
türkiyede yaşıyosun yarın bi gün bi şey olur dinlerle ilgili başın yanar boşuna değiştirtme önemli olan kafa yapın zaten

İnancına karışan ve inancına saygı duymadan eleştiren yobazları kale alma. Sanki kendi inançları bir şeymiş gibi konuşmuşlar da.

Hiç uğraşma bence kimlikte İslam olarak kalsın. Mahkeme bilmem ne bir sürü uğraş, bir de kabul edilmeme durumu var.

Kardeşim adam kendi yolunu bulmuş niye uğraşıyorsun ki ? Sen daha doğmadan önce senin dinini belirlediler kimse sana müslüman olmak istiyor musun diye sormadı. İnsanlar bunun farkında vardığında kendi yolunu buluyor sen daha bulamamışsın
Ne yani Müslümanlar yolunu bulamamışlar mı oluyor?
Çok pis duyar kastım

İnancına karışan ve inancına saygı duymadan eleştiren yobazları kale alma. Sanki kendi inançları bir şeymiş gibi konuşmuşlar da.

Hiç uğraşma bence kimlikte İslam olarak kalsın. Mahkeme bilmem ne bir sürü uğraş, bir de kabul edilmeme durumu var.
Evet Harley abla katılıyorum mahkeme uzun olacak gibi

Merhabalar dinimi tengri yapmak istiyorum mahkeme olayı vs. oluyor mu

eleştirenlere diyorum kendim felsefe konusuna açmadım ben herhangi bir dine bağlı değilim kültürüme önem verdiğim için değiştirmek istiyorum tengri duyarı veya islam duyarı kasmadım kasmıyorum sadece konu hakkında bilgi istiyorum
Başımıza yeni yeni elementler çıkarmayın oturun oturduğunuz yerde
:D

Geri