Dinimi tengri yapmak istiyorum nereye basvurabilirim

Aynen knk, gir Diyanet'e ve T.C.'e söyle bunları.
İslam düşüncesiyle baktığında geride kalan tüm dinler senin için uydurmadır. ''x'' bir din kafasıyla baktığında yine geride kalan tüm dinler senin için uydurmadır. Tengri'yi kimlikte kabul ettiklerine göre bir problem yok.

İslam düşüncesiyle baktığında geride kalan tüm dinler senin için uydurmadır. ''x'' bir din kafasıyla baktığında yine geride kalan tüm dinler senin için uydurmadır. Tengri'yi kimlikte kabul ettiklerine göre bir problem yok.
ben cumhuriyet ülkesiyiz sanıyrdum şeriat gelmiş ülkeye

Doğum günü kutlu olsun 😍

Bundan 20sene sonra ne olacağını bilemezsin kimlikte TC hariç biryerde bakmiyorlar bile uğraşmaya bile degmez

Konuyla alakalı neredeyse hiç mesaj yazılmamış. Milletin ne yapmak istediğine karışıp milletten dininize saygı bekliyorsunuz.
Bir kişi bu konuyla alakalı dava açıp kazanmıştı ve Tengri'yi yazmayı başarmıştı.

Konuyla alakalı neredeyse hiç mesaj yazılmamış. Milletin ne yapmak istediğine karışıp milletten dininize saygı bekliyorsunuz.
Bir kişi bu konuyla alakalı dava açıp kazanmıştı ve Tengri'yi yazmayı başarmıştı.
Evet hocam davanın kazanılması önünün açılması demek işlemleri memurlar adam gibi anlatmıyorlar mahkeme uzun işleyişi bilmiyorum yardımcı olan yok

uğşrama onu yerine bir kağıda yaz

Hocam eğer dininizi değiştirebilirseniz detaylı rehber yapar mısınız?bende merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,142
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri