Hangi e sigara sitesi guvenlidir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
890
Arkadaslar e sigara almak istiyorum.Hangi site iyidir.1000 tl bütçem var oneriniz varsa nargile istiyorum.

Arkadaslar e sigara almak istiyorum.Hangi site iyidir.1000 TL bütçem var oneriniz varsa nargile istiyorum.
Nargile mi istiyorsun e sigara mi site onerisi mi istiyorsun model onerisi mi ben birsey anlamadım bizim mahalledeki ozbekler daha anlasilir konuşuyor

Arkadaslar e sigara almak istiyorum.Hangi site iyidir.1000 TL bütçem var oneriniz varsa nargile istiyorum.
Dostum internetteki siteleri önermiyorum çoğu makinanın bataryaları sıkıntılı geliyor Telegram linkleri bulmaya çalışırsan daha güvenli olur.

6.5 Senedir kullanıyorum. Nargile içim değil sigara içim olarak. Eskiye göre çeşitler çok fazla. Size tavsiyem varsa çevrenizden ve sosyal medyadan araştırma yaparak nasıl bir cihaz almanız gerektiğini belirleyin. Belirli model yada modeller üzerinde kesinleştirip bunun üzerine alım yapabilirsin. Önceden kullandıysan ve bilgin varsa söylediklerim geçersiz olabilir ama başlamak önemli ama daha önemlisi herşeyin size uygun olmasıdır. Başkasının beğendiği ve kullandığı cihaz size uymayabilir. Diğer arkadaşın dediği gibi bulunduğunuz ilin telegram grubu vardır oradan bir satıcı ile görüşüp alışveriş yapmanız daha mantıklı.

E sigara forumlarinda yillanmis kisilerden temin edebilirsin sifir ürün satiyorlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri