Nargile mi istiyorsun e sigara mi site onerisi mi istiyorsun model onerisi mi ben birsey anlamadım bizim mahalledeki ozbekler daha anlasilir konuşuyorArkadaslar e sigara almak istiyorum.Hangi site iyidir.1000 TL bütçem var oneriniz varsa nargile istiyorum.
Dostum internetteki siteleri önermiyorum çoğu makinanın bataryaları sıkıntılı geliyor Telegram linkleri bulmaya çalışırsan daha güvenli olur.Arkadaslar e sigara almak istiyorum.Hangi site iyidir.1000 TL bütçem var oneriniz varsa nargile istiyorum.
6.5 Senedir kullanıyorum. Nargile içim değil sigara içim olarak. Eskiye göre çeşitler çok fazla. Size tavsiyem varsa çevrenizden ve sosyal medyadan araştırma yaparak nasıl bir cihaz almanız gerektiğini belirleyin. Belirli model yada modeller üzerinde kesinleştirip bunun üzerine alım yapabilirsin. Önceden kullandıysan ve bilgin varsa söylediklerim geçersiz olabilir ama başlamak önemli ama daha önemlisi herşeyin size uygun olmasıdır. Başkasının beğendiği ve kullandığı cihaz size uymayabilir. Diğer arkadaşın dediği gibi bulunduğunuz ilin telegram grubu vardır oradan bir satıcı ile görüşüp alışveriş yapmanız daha mantıklı.Arkadaslar e sigara almak istiyorum.Hangi site iyidir.1000 TL bütçem var oneriniz varsa nargile istiyorum.
@Fatih ALEMDAR Nord4 aldı kendisi sorularini yöneltebilirsinVar mı tanıdık
@Fatih ALEMDAR Nord4 aldı kendisi sorularini yöneltebilirsin
Site güvenilir mi çünkü baya sıkıntı yaşayanlar olmuş daBen buradan aldım, memnunum. 1200 civarına öneri istiyorsan Nord 4 güzel.![]()
Buharkeyf | Ucuz Likit - Elektronik Sigara ve Likit
Buharkeyf türkiyenin heryerine elektronik sigara likiti ve e sigara satışı yapmakta,bütün ürünlerimiz Orjinal ve Hızlı Teslimat Kargo ile kapınızda.buharkeyf1.com
Ben yaşamadım.Site güvenilir mi çünkü baya sıkıntı yaşayanlar olmuş da