arkadaşlar video üzerine yazıcağım cümle : kalbinizi camdan yaparsanız kıran çok olur demirden yaparsanız pas olur en iyisi denizden yapın giren kaybolsun yüzmeyi bilen kurtulsun bilmeyen boğulsun
nereye nokta virgül bilmem ne koyucam bilmiyorum bu cümlenin doğrusunu yazarmısınız aşağı?
arkadaşlar 7 aylık arkadasım kedi aldım yurtdısını tasınıyor vericek kımsesi yok benımde maddi durum sıkıntı mecbur aldım en azından mamasını kumunu alıcak maddi durumum iyi aşısı yapılmış bir sonraki aşı 2-3 ay sonraymıs fakat benım yaptırabileceğim belli değil maddi durum kredi durumumdan...
ben alt yapı sorgulama yaptığımda 64 mbps vdsl cıkıyor ben turknet 86 mbps 15 uploud kullanıyorum suan geçilir mi sizce herhangi bir sorunum yok ama uploud kaç alırım yazmıyor tüm türkiyede fiber var yazıyor sitesinde ama ?=
bi an oruçlu olduğumu unuttum su ictim ne olcak şimdi devam edeyim mi moralim çok bozuk günah mı işledim şimdi nasıl düzeltirim bu sorunu 60 gün tutamam oruç sağlık sorunum var buna rağmen tutmaya çalışıyorum:(
merhaba iftardan sonra yemek yedikten sonra yani mast yapabilirmiyim orucuma zararı varmı daha sonra hemen abdest alıp banyo yapılabilir mi ?
1680650999
ve açtıktan sonra orucu hap kullanabilirmiyim ağrı kesici