Arama sonuçları: *

1. A

cümlenin virgül kesme işareti nereye koyulur bakar mısınız? acil

arkadaşlar video üzerine yazıcağım cümle : kalbinizi camdan yaparsanız kıran çok olur demirden yaparsanız pas olur en iyisi denizden yapın giren kaybolsun yüzmeyi bilen kurtulsun bilmeyen boğulsun nereye nokta virgül bilmem ne koyucam bilmiyorum bu cümlenin doğrusunu yazarmısınız aşağı?
  2. A

British Shorthair aşı şartmı? bakabilir misiniz arkadaşlarım

hapların adı ne bende öyle yapayım ?
  3. A

British Shorthair aşı şartmı? bakabilir misiniz arkadaşlarım

arkadaşlar 7 aylık arkadasım kedi aldım yurtdısını tasınıyor vericek kımsesi yok benımde maddi durum sıkıntı mecbur aldım en azından mamasını kumunu alıcak maddi durumum iyi aşısı yapılmış bir sonraki aşı 2-3 ay sonraymıs fakat benım yaptırabileceğim belli değil maddi durum kredi durumumdan...
  4. A

🌐🌐 Comnet inceleme gelsinmi ? 🌐🌐

ben alt yapı sorgulama yaptığımda 64 mbps vdsl cıkıyor ben turknet 86 mbps 15 uploud kullanıyorum suan geçilir mi sizce herhangi bir sorunum yok ama uploud kaç alırım yazmıyor tüm türkiyede fiber var yazıyor sitesinde ama ?=
  5. A

orucluyken yanlısıkla su içtim nolur yardım

içtikten sonra geldi aklıma devam ediyorum teşekkür ederim rahatladım
  6. A

orucluyken yanlısıkla su içtim nolur yardım

bi an oruçlu olduğumu unuttum su ictim ne olcak şimdi devam edeyim mi moralim çok bozuk günah mı işledim şimdi nasıl düzeltirim bu sorunu 60 gün tutamam oruç sağlık sorunum var buna rağmen tutmaya çalışıyorum:(
  7. A

İftar SONRASI mast yapmak?

cevp beklemedeym
  8. A

???cc
  9. A

en son soruma cevap ver
  10. A

bu aksam orucu acıktan sonra mast yaptım agrı kesici içtim daha sonra abdest alıp banyomu yaptım problem yok dimi ?
  11. A

. 1680652871 .
  12. A

merhaba iftardan sonra yemek yedikten sonra yani mast yapabilirmiyim orucuma zararı varmı daha sonra hemen abdest alıp banyo yapılabilir mi ? 1680650999 ve açtıktan sonra orucu hap kullanabilirmiyim ağrı kesici
  13. A

Rus kıza aşık oldum (GÖREV BAŞARILI)

artık kuş ötmüyo
  14. A

hav hav
  15. A

Güncelleme görüntülü konuştuk sonra mesajlara cevap vermemeye başladı bende sildim tr kızı şaşmaz aga
  16. A

Köpek bakanlar bakabilir mi

2 ayda bir kedi için değlmiydi ya
  17. A

Köpek bakanlar bakabilir mi

aralığı önemli masraf acısından düsünüyorum yapmasamda ne olur diye
Top Bottom