Neler Yeni

🌐🌐 Comnet inceleme gelsinmi ? 🌐🌐

WhoCares

80+ Gold
Adamlar kafalarına göre kapatmıyor acıkcası sen destekle küfürlü konusursan sürekli kapatırlar ha üyelik ücretini geri ödememesi pek doğru değil

onun dısında bi ton konu demişssiniz ama alırken bende arastırdım sadece 2 kişi gördüm bu sorunu yasıyan oda üstteki yazdıgım nedenden dolayıydı
ben tercih etmiyorum sizede iyi kullanmalar dileği ile :kizginpeepo: :PeepoLeave:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Çok değil 1-2 ay önce TurkNet zam yapınca millet oraya buraya kaçıştı şimdi de aynı telaş farklı İSS’lerden 😄.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
ben alt yapı sorgulama yaptığımda 64 mbps vdsl cıkıyor ben turknet 86 mbps 15 uploud kullanıyorum suan geçilir mi sizce herhangi bir sorunum yok ama uploud kaç alırım yazmıyor tüm türkiyede fiber var yazıyor sitesinde ama ?=

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,099
İsim
Oğuz Oğuz
Uzun zamandır comnet kullanıyorum comnet hakkında baya bir fikir sahibi oldum netspeede ve diğer tüm ISS lere gelen zamlar nedeniyle comnetin ödeme sistemi sebebiyle comnete geçmek çok mantıklı ama çoğu tüketici bunun farkında değil

Bunun ile ilgili bir inceleme istermisiniz ?

- Bunun dışında herhangi bir ıss sağlayıcınızdan aldıgınız hizmetleri kısaca özetlerseniz sevinirim
Benim inceleme yazım forumda mevcut. Şubat ayında yıllığına 1300₺'ye Nakit almıştım. Aylık 100 liraya geliyor. Şubat ayından bu yana ne internetim gitti ne de hızım düştü. Ben memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Ben de netspeed kullanıyordum zamdan sonra değiştireceğim fixneti akrabam önerdi. Kullanan varsa bilgi verebilir mi yoksa millenicoma geçeceğim

Top Bottom