Sebastian Szymanski
80+ Silver
Kız türk olmayınca tabi sksjsjsjForumda ilk defa başaralı görev görüyorum galiba O7 asker
Kız türk olmayınca tabi sksjsjsjForumda ilk defa başaralı görev görüyorum galiba O7 asker
Hay senin (Söylersem ban yarın 19 uyarı .d) ne malum yerli adamsinGüncelleme; Arkadaşlar yorumlarınızla gaza geldim numara istemedim instagram istedim ve aldım sevgilisi yokmuş 2 aylığına İstanbul'a gelmiş ben kırklareli yaşiyorum şaka gibi aşık oldum ve söyledim zamana bırakalım uzak mesafe ilişki dönemedim dedi acayip mutluyum askere teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım
Harbi ya Türk kızının nazindan yanasilmiyor isminde naz varsa kaçKız türk olmayınca tabi sksjsjsj
rusça mı konuştunuzGürcistan otobüs yolculuğndayım ilk wifi şifresiyle başladık konuşmaya bidaha ara ara konuştuk uyudu en son koltukta hafif omuzum ona doğru çevirdim uyudum uyandığımda başı omuzumdaydı gelde sevme şimdi hiç manita olmadı ki napalım ilk duygular istesem numara whatsapp alırım ama yapmıyorum o kadar engel var şehir vs belki aldatılcaz ama çok tatlı en son üşüdü elini ovusturdu otobüslerdeki yukardaki hava şeyi ile uğraştı ben açtım teşekür etti bu hikâye buda biter sanırım
Evet çok az biliyodumrusça mı konuştunuz
Son durum nedir?Evet çok az biliyodum
Rus abileri seni vurmasın
görüntülü konuşuyoruzSon durum nedir?
sal kanka ruslardan olmaz zaten aileleri türk erkeklerini sapık olarak anlatıyorGüncelleme görüntülü konuştuk sonra mesajlara cevap vermemeye başladı bende sildim tr kızı şaşmaz aga