Arama sonuçları: *

1. asemih159

iphone 11 mi yoksa gaming PC mi alıyım

Ben olsam PC alırdım.
  2. asemih159

DJ LİK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYENLER GELEBİLİR

“CAPS” kapatır mısınız😐
  3. asemih159

Saat 4 ve ben hala ayaktayım

4. asemih159

Forumda son günlerde bazen bu hatayı alıyorum

Bu bir hata değil; Siteye ani yüklenmeler ile yapılan saldırıların (Terim olarak: DDoS) engellenmesi için bir güvenlik önlemi. Somutlaştırmak gerekirse; Koştura koştura bir mağazanın kapısına gelen insanların güvenlik tarafından: -Dur biraz soluklan, sonra içeri gir. demesi gibi.
  5. asemih159

Tanrı'nın Varlığı veya Yokluğu

Sonsuz bir varlık beynimizin sınırlarını aşıyor. Bu yüzden bunu anlamak (bence imkansız) çok güç. 1609977284 Yaratıcı (Allah) kullarının okuyamayacağı bir kitabı neden göndersin? İnsanların haberi olmayacaksa niye kitap indirsin?
  6. asemih159

Benden kardeşime elektrik çarptı

Uzun zamandır açık havaya, parka, bahçeye çıkamadığımız için vücudun oluşan statik elektriği topraklayıp bedeninden atamamış. Ve kardeşinle temas ettiğinde sendeki elektrik ona geçmiş.
  7. asemih159

mahalle bilgisayarcısında arkadaşımın başına gelen olay

Mahalle bilgisayarcısı pişmanlıktır. (Tecrübeyle sabit)
  8. asemih159

Lise sınavları nolacak ?

9. sınıfın ilk dönem sınavlarını ikinci dönem olacaksın.
  9. asemih159

PC İçin GamePad Önerisi

Kusursuz ürün olmaz, ben böyle durumlarda Akakçe’yi baz alıyorum. Örneğin bu ürün PC için en çok tercih edilen (Akakçe’ye göre) oyun kolu: https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-logitech-f310-kablolu-pc-fiyati,423861.html
  10. asemih159

Efkarlık Şarkı Önerisi

Türkü dinleyebilirsin.
  11. asemih159

Dolandırılmama Unutamıyorum

Harika bir çözüm önerisi! (Konu sahibi umarım yanlış anlamaz.)
  12. asemih159

Kilo aldırmayan atıştırmalık

Yoğurt ve salatalık 👍🏻😁
  13. asemih159

"HAYATIMIN KONUSU"

İki insan birbirini gerçekten severse; araya ne kadar zaman girerse girsin, kimlerle neler yaşarsalar yaşasınlar, elbet bir gün yeniden karşılaşırlar. Ya birbirlerini affederler, çok sevdiklerinden; ya da asla affedemezler, yine çok sevdiklerinden.
  14. asemih159

Televizyonu akıllı yapma

150₺’ye nasıl Raspberry Pi bulabiliriz?
  15. asemih159

Külçe altının gramı, gram altından neden daha pahalı?

“Gram Altın 24 ayar ve 22 ayar altın olmak üzere iki çeşit altın saflığında üretilmektedir.” Kaynak: Annem, bigpara.hurriyet.com.tr
  16. asemih159

Külçe altının gramı, gram altından neden daha pahalı?

Külçe altın (24 üzerinden) 24 ayar, Gram altın (24 üzerinden) 22 ayar. Yani külçe altın saf altınken gram altına çok az da olsa farkılı şeyler karışmıştır.
  17. asemih159

.

“Atara atar gidere gider İmamhatipliyiz beddualmız yeter!” P-Pa-pardon bu İmamhatipler içindi.
  18. asemih159

Kedi tüy dökmesi nasıl engellenir?

7 aylık bir kedimiz var. Tüy dökmüyor denecek kadar az tüy döküyor. Tüylerini bulmak için özel uğraş göstermelisin. Yani alerjin olmadığı sürece tüylerinden hiçbir şekilde rahatsız olmazsın. Koku konusuna gelecek olursak; Kedimizin ilk kumu koku yapıyordu. Sonra kumu değiştirdik (bilindik bir...
Top Bottom