BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Saat 12 de yatıyoduk güya uykum yok sabah 8.30 da ders var uymam lazım acil taktik verin. @Arda Dalser
Ders saatinde uyan derse gir afk bırak
Yemek saatinde uyanıyorum kahvaltı saatinde uyuyorum bir de bana sorBenimde sabah ders var karantidan beri uyku düzeni falan kalmadı
Bendede durumlar aynı öğlen falan uyuyorumYemek saatinde uyanıyorum kahvaltı saatinde uyuyorum bir de bana sor
Düzelteceğim ama baya uyanık kalacağım mesela yarın 14:00 da uyurum diyelim ondan sonraki gün 17:00 ondan sonraki gün 20:00 öyle öyle düzene sokmayı düşünüyorum.Bendede durumlar aynı öğlen falan uyuyorum
Ben çok denedim zamanında uyumayı olmuyorDüzelteceğim ama baya uyanık kalacağım mesela yarın 14:00 da uyurum diyelim ondan sonraki gün 17:00 ondan sonraki gün 20:00 öyle öyle düzene sokmayı düşünüyorum.
Saat 12 de yatıyoduk güya uykum yok sabah 8.30 da ders var uymam lazım acil taktik verin. @Arda Dalser
Biraz geç olmuş ama gözünü yormak için lambayı kapat yorganın altına gir telefon parlaklığını fulle 2 dkya uyursunSaat 12 de yatıyoduk güya uykum yok sabah 8.30 da ders var uymam lazım acil taktik verin. @Arda Dalser