Evet küçükken öyle bir sıkıntısı olmadığını belirttim ama...2 aylık olduğu için tüy dökmüyor olabilirmi?
Cins kediye karşıyım.Cinsi ne?
Ablamın bir arkadaşı var kediye vitaminli yada proteinli mi ne mama veriyor tüy dökmesini engelliyor öyle mamalar varmı?Dostum düzenli olarak taradığın zaman etrafta fazla tüy olmaz, tavsiyem tüy alıcı eldivenlerden alman diğer türlü alıştırana kadar ellerini sürekli tırnaklar.
İlk başlarda çok zorlanacaksın her yerde onun tüyü olacak sonra git gide azalacak. 2-3 ay zor olacak ama sonra herkes birbirine alışacak.
Düzenli dediğim günde 2 kere falan tarıyordum, hem o ara oyunlar oynuyorduk.
Bazı kedi türleri ise taranmıyor haberin olsun.
Bir de hastalandığında tüy dökmeye başlar ve kusar, bu durumları yaşarsan "Güvendiğin" bir veterinere götür.
Barınaktan mı sahiplendin?Cins kediye karşıyım.
Hayır petlebi diye bir site var oradan sahiplendim.Ablamın bir arkadaşı var kediye vitaminli yada proteinli mi ne mama veriyor tüy dökmesini engelliyor öyle mamalar varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Barınaktan mı sahiplendin?
7 aylık bir kedimiz var. Tüy dökmüyor denecek kadar az tüy döküyor. Tüylerini bulmak için özel uğraş göstermelisin. Yani alerjin olmadığı sürece tüylerinden hiçbir şekilde rahatsız olmazsın.Arkadaşlar kedi sahipleneceğim ama en çok korktuğum şey tüy dökmesi nasıl engelleyebilirim?
Aşılarını vs. de yapmalısın, ''Güvendiğin'' veterinere danışıp öğrenebilirsin. Kedi bu elbette dökecektir ve cinsine göre de değişir benim dediğim şeyler uzun tüylü kediler için geçerli ama kısa tüylü kediler çok daha az tüy döküyor.Ablamın bir arkadaşı var kediye vitaminli yada proteinli mi ne mama veriyor tüy dökmesini engelliyor öyle mamalar varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Barınaktan mı sahiplendin?