Arama sonuçları: *

1. B

Müzikten anlayan varsa 5k gitar önerisi yapabilir mi?

Müzikten anlayan varsa 5k gitar önerisi yapabilir mi? akustik gitar almak istiyorum 5k bütçem var amfili mi daha iyi amfisiz mi? kesik kasa mı daha iyi düz kasa mı yardımcı olurasnız çok sevinirim
  2. B

OBİLET VEYA OTELZ ile seyehat eden var mı varsa tecrübelerini yazabilirler mi?

açıkcası çok konfor aramıyorum, gece geldiğimde yatacak bir yer olsun, duş alabileyim ve eşyalarım güvende bana ait bir alanda dursun gerisi fasa fiso çok takılmıyorum
  3. B

knk o biletten alanlarda sıkıntı yaşamamış bende o biletten aldım güzel bir indirimde yakaladım bakalım bir sıkıntı çıkmaz inşallah aklımı karıştırma yaw asdhjklashjldahjsda 1704368544 knk peki obiletten mağdur olan ne gibi mağduriyet yaşıyor mesela?
  4. B

OTEL olarak da hocam bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben ya kimse kötü yorum yapmamış obilet için
  5. B

obilette en uygunu şuan ordan alacam sanırım umarım site güvenlidir
  6. B

yok knk işte bilmediğim için, bir sorun yaşar mıyım diye konu açıyorum :) yorumlara baktım bir kaç kişi sıkıntı yaşamış işte rezervasyon yaptırmış gitmiş oda yok mağdur olmuş öyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum obilet güvenli diyorsun değil mi :)
  7. B

otel olarak da tercih edebilir miyim knk güvenilir mi müşterisinin arkasında duruyor mu
  8. B

obilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim
Top Bottom