otel olarak da tercih edebilir miyim knk güvenilir mi müşterisinin arkasında duruyor muObilet kullanabilirsin. Otobüs biletlerimi ordan aldım bir kaç defa herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Güvenilirdir.
yok knk işte bilmediğim için, bir sorun yaşar mıyım diye konu açıyorumNe gibi bir sorun yaşayabilirsin ki. Oradan ödeme yapıp gittim otele. Bir sorun yaşamadım.
Ya onlar otelin yaptığı pislik. Otele göre bakacaksın. Gözüne bi otel kestirdin otelde iyi. Hangi sitede ucuzsa oradan alacaksın. Çünkü oteller oraya ilan veriyor ve odanın fotoğrafını koyup fiyat giriyor. Otele gidiyorsun resimdeki odadan kalmadı elimizde bu var diyip başka oda kitliyorlar. Mesela manzaralı oda resmi koyup başka oda vermeleri vs. Bu hangi siteden alırsan al karşına çıkar. En iyisi otelin yorumlarına bakarak hangi sitede ucuzsa oradan almakyok knk işte bilmediğim için, bir sorun yaşar mıyım diye konu açıyorumyorumlara baktım bir kaç kişi sıkıntı yaşamış işte rezervasyon yaptırmış gitmiş oda yok mağdur olmuş öyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum obilet güvenli diyorsun değil mi
![]()
Ben tuttuğum otelde sorun yaşamadım. Düzgün zincirleri olan bir yeri tutarsan sorun yaşaman cok duşuk.yok knk işte bilmediğim için, bir sorun yaşar mıyım diye konu açıyorumyorumlara baktım bir kaç kişi sıkıntı yaşamış işte rezervasyon yaptırmış gitmiş oda yok mağdur olmuş öyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum obilet güvenli diyorsun değil mi
![]()
obilette en uygunu şuan ordan alacam sanırım umarım site güvenlidirYa onlar otelin yaptığı pislik. Otele göre bakacaksın. Gözüne bi otel kestirdin otelde iyi. Hangi sitede ucuzsa oradan alacaksın. Çünkü oteller oraya ilan veriyor ve odanın fotoğrafını koyup fiyat giriyor. Otele gidiyorsun resimdeki odadan kalmadı elimizde bu var diyip başka oda kitliyorlar. Mesela manzaralı oda resmi koyup başka oda vermeleri vs. Bu hangi siteden alırsan al karşına çıkar. En iyisi otelin yorumlarına bakarak hangi sitede ucuzsa oradan almak
Otobüs veya Ucakta ENUYGUN da iyidir ben 1 2 kere kullandım hiç bir sıkıntı yasamadım.obilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim
otelzi bilmiyorum neredeyse her yıl 20-25 defa yolculuk yapıyorum ve biletimi obiletten alıyorum bugune kadar herhangi bir sorun çıkmadıobilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim
OTEL olarak da hocam bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben ya kimse kötü yorum yapmamış obilet içinotelzi bilmiyorum neredeyse her yıl 20-25 defa yolculuk yapıyorum ve biletimi obiletten alıyorum bugune kadar herhangi bir sorun çıkmadı
Site güvenilir hocam. Otel için kullanmadım fakat otobüs/uçak için kullanıyorum. Sorun yaşamadım.obilette en uygunu şuan ordan alacam sanırım umarım site güvenlidir