Neler Yeni

OBİLET VEYA OTELZ ile seyehat eden var mı varsa tecrübelerini yazabilirler mi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
obilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim
Otel çalışanıyım. Obilet ve Otelz ile aktif çalışıyoruz. Sana tavsiyem Otelz üzerinden yapmandır. Otelz müşterinin arkasında her türlü durur.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
Otel çalışanıyım. Obilet ve Otelz ile aktif çalışıyoruz. Sana tavsiyem Otelz üzerinden yapmandır. Otelz müşterinin arkasında her türlü durur.
knk o biletten alanlarda sıkıntı yaşamamış bende o biletten aldım güzel bir indirimde yakaladım bakalım bir sıkıntı çıkmaz inşallah aklımı karıştırma yaw asdhjklashjldahjsda
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk peki obiletten mağdur olan ne gibi mağduriyet yaşıyor mesela?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
knk o biletten alanlarda sıkıntı yaşamamış bende o biletten aldım güzel bir indirimde yakaladım bakalım bir sıkıntı çıkmaz inşallah aklımı karıştırma yaw asdhjklashjldahjsda
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk peki obiletten mağdur olan ne gibi mağduriyet yaşıyor mesela?
Oteli beğenmezlerse iptal etmek için baya uğraşıyorlar. Odayı satmak için odada olmayan şeyleri sanki varmış gibi yazabiliyorlar.

wellmouch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
wellmouch
Hocam obilet sitesinden sıkıntı yaşamadım. Üniversite'den memleketime döndüğüm zaman hep bu siteden otobüs bileti aldım.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
obilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim
Obilet iyidir. Bir kaç defa bilet almama rağmen otobüsün otogara gelmediği durumlar oldu, bu durumda canlı desteğe hemen bağlanıp iade veya ileri saatlerdeki başka bir otobüse aktarma gibi işlemleri halledebildim.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
Oteli beğenmezlerse iptal etmek için baya uğraşıyorlar. Odayı satmak için odada olmayan şeyleri sanki varmış gibi yazabiliyorlar.
açıkcası çok konfor aramıyorum, gece geldiğimde yatacak bir yer olsun, duş alabileyim ve eşyalarım güvende bana ait bir alanda dursun gerisi fasa fiso çok takılmıyorum

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Obilet baya iyidir müşteriyle gerçekten ilgileniyorlar hatları 7/24 açık her an arayabiliyorsun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
açıkcası çok konfor aramıyorum, gece geldiğimde yatacak bir yer olsun, duş alabileyim ve eşyalarım güvende bana ait bir alanda dursun gerisi fasa fiso çok takılmıyorum
O zaman sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,604
Üyeler
167,526
Son üye
can250
Top Bottom