Neler Yeni

OBİLET VEYA OTELZ ile seyehat eden var mı varsa tecrübelerini yazabilirler mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
obilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim

Obilet kullanabilirsin. Otobüs biletlerimi ordan aldım bir kaç defa herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Güvenilirdir.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne gibi bir sorun yaşayabilirsin ki. Oradan ödeme yapıp gittim otele. Bir sorun yaşamadım.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
Ne gibi bir sorun yaşayabilirsin ki. Oradan ödeme yapıp gittim otele. Bir sorun yaşamadım.
yok knk işte bilmediğim için, bir sorun yaşar mıyım diye konu açıyorum :) yorumlara baktım bir kaç kişi sıkıntı yaşamış işte rezervasyon yaptırmış gitmiş oda yok mağdur olmuş öyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum obilet güvenli diyorsun değil mi :)

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
yok knk işte bilmediğim için, bir sorun yaşar mıyım diye konu açıyorum :) yorumlara baktım bir kaç kişi sıkıntı yaşamış işte rezervasyon yaptırmış gitmiş oda yok mağdur olmuş öyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum obilet güvenli diyorsun değil mi :)
Ya onlar otelin yaptığı pislik. Otele göre bakacaksın. Gözüne bi otel kestirdin otelde iyi. Hangi sitede ucuzsa oradan alacaksın. Çünkü oteller oraya ilan veriyor ve odanın fotoğrafını koyup fiyat giriyor. Otele gidiyorsun resimdeki odadan kalmadı elimizde bu var diyip başka oda kitliyorlar. Mesela manzaralı oda resmi koyup başka oda vermeleri vs. Bu hangi siteden alırsan al karşına çıkar. En iyisi otelin yorumlarına bakarak hangi sitede ucuzsa oradan almak

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben tuttuğum otelde sorun yaşamadım. Düzgün zincirleri olan bir yeri tutarsan sorun yaşaman cok duşuk.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
Ya onlar otelin yaptığı pislik. Otele göre bakacaksın. Gözüne bi otel kestirdin otelde iyi. Hangi sitede ucuzsa oradan alacaksın. Çünkü oteller oraya ilan veriyor ve odanın fotoğrafını koyup fiyat giriyor. Otele gidiyorsun resimdeki odadan kalmadı elimizde bu var diyip başka oda kitliyorlar. Mesela manzaralı oda resmi koyup başka oda vermeleri vs. Bu hangi siteden alırsan al karşına çıkar. En iyisi otelin yorumlarına bakarak hangi sitede ucuzsa oradan almak
obilette en uygunu şuan ordan alacam sanırım umarım site güvenlidir

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
obilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim
Otobüs veya Ucakta ENUYGUN da iyidir ben 1 2 kere kullandım hiç bir sıkıntı yasamadım.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,856
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
otelzi bilmiyorum neredeyse her yıl 20-25 defa yolculuk yapıyorum ve biletimi obiletten alıyorum bugune kadar herhangi bir sorun çıkmadı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
otelzi bilmiyorum neredeyse her yıl 20-25 defa yolculuk yapıyorum ve biletimi obiletten alıyorum bugune kadar herhangi bir sorun çıkmadı
OTEL olarak da hocam bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben ya kimse kötü yorum yapmamış obilet için

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
obilette en uygunu şuan ordan alacam sanırım umarım site güvenlidir
Site güvenilir hocam. Otel için kullanmadım fakat otobüs/uçak için kullanıyorum. Sorun yaşamadım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,559
İsim
Mert Can Ergün
O biletle otobüs bileti aldım sorunsuz

Top Bottom