Arama sonuçları: *

1. bertoni

Eti Tutku vs Ülker Biskrem

ağızınının tadını bilen tutku der çikolatası daha akışkan
  2. bertoni

Starbucks'tan Kahve İçilmez!

şuan piyasadaki en ucuz kahve satan mekan orası. Beşiktaşta kafemiz var ve orasınında kahveleri aynı hiç merak etme dostum eskiden robusta kullanıyorduk şuan arabica kullanıyoruz fiyatımız 40 tl mekan 2018 de günde 30k ciro yapıyordu şuan fiyatlar artmasına rağmen 3-5 küsürlerde dolaşıyor
  3. bertoni

En sevdiğiniz şarkıcı kim?

dua ve ahmet kaya
  4. bertoni

SİZCE DOLAR NE OLUR ?

+1 bence de şuan yükseltip 2023 seçimine 1 ay kala 30 tl doları 5 tl düşürür millet sokaklarda halay çeker ve rte yine seçilir ve sonra sonumuz venezuellaaa
  5. bertoni

gelirsiz kişiye kredi veriliyor mu

hocam üzerine ev araba mal mülk kayıtlıysa anca öyle alırsın zaten gelirin yoksa niye kredi kartı alıyorsun
  6. bertoni

Fazla samimiyetten ve güvenden darbe yediniz mi?

bir söz var ''sırtını sadece duvara yaslıyacaksın '' .
  7. bertoni

Erkek Bakım Ürünleri Önerisi

dior fethişi
  8. bertoni

Rte ve Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro

knk bu bankadaki fiyatı karaborsadan bozduruyon parayı yanlış anlaşılmasın bizi övmiyorum inşallah z kuşağı sandıkta gösterir gücünü
  9. bertoni

Mustafa Şoray Ölmüş o7

bu kim
  10. bertoni

Futbol Takımlarının logosundaki yıldızlar gereksiz mi?

bu konuyu açan herhalde Fenerbahçeli bir arkadaş hayır asla çirkin durmaz 7 yıldır yüklenmediği için sizinki en sonunda size tak etti ve kaldırdınız ayrıca bence UCL gibi koldaki yamaya yazarlar 4-5 sonra belkide Galatasaray TR Uefa ve Milenyum kupası olduğu için celtic gibi bu kupaları şareten...
  11. bertoni

15 yaş için iş tavsiyeleri

İnt kafe çırak oto sanayi çırak berber çırak
  12. bertoni

Kıbleye doğru yatıp uyumak günah mı?

Ya ne alaka ne alakaa
  13. bertoni

Elden Steam cüzdan kodu alabileceğim yerler var mi ?

bim jösadnas şakamaka bimde var
  14. bertoni

Hayalinizdeki Setup ? ( Görsel yada Metin şeklinde )

https://www.gamegaraj.com/urun/space-7a/ NZXT Z63 Soğutmalı https://www.bhphotovideo.com/c/product/1595241-REG/asus_pg259qn_24_fhd_fast_ips_360hz.html...
  15. bertoni

inatagram nasıl toplu takip bırakılır

tmm sağol
  16. bertoni

inatagram nasıl toplu takip bırakılır

hesabım çalınmştı ve bügün aldım ancak 2000 takip edilen var nasıl sıfırlarım
  17. bertoni

Pc alacaktım parayı borsaya yatırdım

Pc alacaktım parayı borsaya yatırdım GUBRF Y.T.D %10 kardayız hayırlısı Hedf 10100f i 10400F yapmak Hadi inş
Geri