Başımız sağolsun o7Bu adamdami ölmüş ya ufak bı üzüldüm gereksiz yere o7 instada görmüştüm sanırım doğru haber postalhaber adlı sayfa paylaşmış
Bı aralar biriyle yt videoları çekiyordu Atlas ile sanırım sonra sosyal medya platformu olan Tiktok'a geçmiş söylenene göre adamın psikolojisi fln bozukmus bunlardan sonrada dün evinde ölü bulunmus bildiğime kadarO kim ve neden ölmüş
instagrama video çeken değişik bir kişilikti hayrı olmasa da bilgilendim her konu size hitap etmek zorunda değil iyi forumlarHer sosyal medyada öleni napalım arkadaşım?
Bugün de onlarca insan öldü.
Yemişim tikbokçu yutuburunu.
Topluma hayrı olmayan, ismi cismi olmayanları paylaşmazsan çok makbule geçer.
rica ederim hocam bilgilendirme için de ayrıca ben teşekkür ederim huzur içinde yatsın değişik insanDoğru bir cevap olmuş benim adıma da söylemiş oldunuz bunları teşekkürler.
bu kimBu adamdami ölmüş ya ufak bı üzüldüm gereksiz yere o7 instada görmüştüm sanırım doğru haber postalhaber adlı sayfa paylaşmış
Bı aralar biriyle yt videoları çekiyordu Atlas ile sanırım sonra sosyal medya platformu olan Tiktok'a geçmiş söylenene göre adamın psikolojisi fln bozukmus bunlardan sonrada dün evinde ölü bulunmus bildiğime kadarbu kim