Hocam bi bilgi yok link bırakır mısınDüzenledim ztn devamınada yazdım ek olarak atamadım ama postalhaberden bakabilirsin
Hocam bi bilgi yok link bırakır mısınDüzenledim ztn devamınada yazdım ek olarak atamadım ama postalhaberden bakabilirsin
Bunu genelleme için demiyorum bu adı geçen kişi için söylüyorum ki Mustafa Şoray topluma hayrı olmayan değil, topluma geri kazandırılması gereken birisiydi. Ha ölmedi orası ayrı da, yorumunuza ithafen söylüyorum bu adı geçen kişi yüksek ihtimalle psikolojik sıkıntıları olan ailesi tarafından terk edilmiş ve inşaatta yaşayan birisi. Her ne kadar garip videoları olsa da ona gerçekten üzülüyorum. Azıcık bakarsanız anlarsınız zaten.Her sosyal medyada öleni napalım arkadaşım?
Bugün de onlarca insan öldü.
Yemişim tikbokçu yutuburunu.
Topluma hayrı olmayan, ismi cismi olmayanları paylaşmazsan çok makbule geçer.
ölmemiş mi hocamBunu genelleme için demiyorum bu adı geçen kişi için söylüyorum ki Mustafa Şoray topluma hayrı olmayan değil, topluma geri kazandırılması gereken birisiydi. Ha ölmedi orası ayrı da, yorumunuza ithafen söylüyorum bu adı geçen kişi yüksek ihtimalle psikolojik sıkıntıları olan ailesi tarafından terk edilmiş ve inşaatta yaşayan birisi. Her ne kadar garip videoları olsa da ona gerçekten üzülüyorum. Azıcık bakarsanız anlarsınız zaten.
Ha o özel biri mi değil, sadece topluma hayrı olmayan diye nitelendirdiğiniz için yazdım.
Olmemis, yakınlarına attığı mesajlar ve ses kayıtları vardı bunun hakkindaölmemiş mi hocam
insta twitter her şeyi sildim tek buraya bakıyorum da araştıramadım olayı
teşekkürler sağolunOlmemis, yakınlarına attığı mesajlar ve ses kayıtları vardı bunun hakkinda
www.instagram.com
Konunun devamını okumadım ama ölmemiş.Bu adamdami ölmüş ya ufak bı üzüldüm gereksiz yere o7 instada görmüştüm sanırım doğru haber postalhaber adlı sayfa paylaşmış