bertoni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
bir söz var ''sırtını sadece duvara yaslıyacaksın '' .Kendim daha bugün yedim.
Başlayalı yeni olan iş yerinde (kamu) samimiyet kurduğum bir kadın arkadaş (benden yaşça büyük bir abla) vardı ve kendisi ile iş yerinde ki beş para etmez ve çevre halkı tarafından sevilmeyen bir müdür ile çalıştığımız iş yerinin kirli ortamı hakkında kendi aramızda öz eleştiri şeklinde konuşur ve dertleşirdik. Bana işi hiç düzgün öğretmiyorlar ve başarısız olup gözden düşebilmem için her türlü engeli yapıyorlar bana. Bugün iş yeri bilgisayarından WhatsApp Web'i açık unuttuğum için o müdürle yakınlığı olan diğer 2 çalışan şahıs'a benim açık unuttuğum WhatsApp'ım daki mesajları kurcalama fırsatı doğdu ve evet ! kurcalamışlar. Aynı gün o müdür beni odasına çağırdı konuştu ve şunları söyledi "neden arkamdan konuşuyorsun, o kadınla samimi olman beni rahatsız ediyor, konuşmayacaksın onunla, ben tüm mesajlarını okudum oğlum, benim her yerde gözüm var, bunu başkana ileteceğim seni buradan kovduracağım, çıkabilirsin şimdi, sana tutanak tutacağım, seni attıracağım buradan." Arkadaşlar ben yeni çalışan olduğum için kamu'da. Kendi çöplüklerin de başka kimse istemiyorlar ve attırmaya çalışıyorlar ve asıl konuya gelirsek ihanet, benim samimiyet kurup ve güvenimi verip konuştuğum o kadından geldi ! Müdüre demiş ki "Yalan konuşuyor ben onunla sizin hakkınızda konuşmadım, onun ağzından laf almak için onunla yalandan samimiyet kurdum. Şimdi mesajları gördünüz, bakın arkanızdan neler konuştu"
Arkadaşlar ne olursa olsun bu hayatta kimseye güvenmeyin, benim hatam hâla çocuk ruhlu ve saf yürekli olmamdan kaynaklı ve her zaman bu hatayı yapıyorum bir daha kimseye güvenmeyeceğim. Unutmayın ! Devir aciz insanların 1-0 önde olduğu ihanet devridir.
Sizler de benim gibi yaşadığınız ihanetleri yazıp derdime ortak olabilirsiniz.