Arama sonuçları: *

1. B

Yalnızlıktan derdimi sizle paylaşıyorum

devlete gitsin hocam eğer doktorunun sorunları bir çözüm olmadığını düşünürse başka birinden sıra alır illa ücretli psikoloğa gidilecek diye bir kaide mi var
  2. B

Yalnızlıktan derdimi sizle paylaşıyorum

Dostum bu sorunlarını bir psikoloğa anlatsan hem iyi önerilerde bulunur hem de bu hüzün duygunu bastırması için düşük gramlı antidepresanlar yazar ve emin ol buradaki insanlardan daha objektif yorumlar ve öneriler alırsın. Bende yaşıtım senle tek farkımız hafta sonları işe gitmemem ama emin ol...
  3. B

150 kilo spora başlamak(2 yıllık sonuç) Before After

150 kg kas yapamazsın yağ oranın aşırı fazla olduğu için yapsan da gözükmez. Ve bastığın ağırlık kilona göre düşük kalır önce kilo vermen lazım aşırı şekilde. 70 kilonun altına düşmessen kolay kolay parçalı bir vücut elde edemezsin amatör şekilde. Bence bi 100 kgnin altına düş ve protein tozu...
  4. B

Sınıfta +2 pozitif var sınıf kapanır mı

2. ders hoca sınıfa geldi evlerimize gönderdi 2 haftalığına beyler
  5. B

sabah törende duyuru yapıp gönderirler sanırım saolun beyler iyi akşamlar
  6. B

meb sınıfta 2 veya daha fazla pozitif vaka olursa o sınıf 2 haftalığına kapatılacak gibi bir açıklama yapmıştı sanırım sınıf öğretmenine yazdık o da cevap vermedi
  7. B

sorum yukarıdaki gibi 2 tane garanti var test olmayanı yarın öğrendiğim falan da olur sınıfı yarın kapatıp göndercekler mi bizi eve nolcak bilgisi olan var mı
  8. B

Kil Maskesi Ne Kadar Sıklıkla Kullanılmalı-

İnternette yağlı ciltler için haftada en fazla 2 kere uygulayın diyor fakat haftada 2 kere yapmanın pek bir etkisinin olmayacağını düşünüyorum . Eğer siz kullandıysanız ne kadar sıklıkla kullandınız ve bana nasıl bir zaman aralığı öneririsiniz ? Sivilcelerim için kullanıyorum .
  9. B

Galiba sınıfta kaldım ama emin değilim ??

lan adam savunmuş o kadar millet öyle yazdı diye adama niye çatıyon
  10. B

Windows 7 İçin Ses Değiştirme Programı Önerisi

tamam denerim sağolun
  11. B

yok aga arkadaşlar arasında komiklik olsun diye şey ettiydim ama 1619398123 bro napcam gta serverini arkadaşlar arasında arada bir açarız komiklik olur diye şey ettiydim 1619398963 aga hadi onu geçtim gta 5 online servere win 7 pc ile mi girebilme şansım var mı sizce
  12. B

sorum yukarıdaki gibi arkadaşlar direk link şeklinde atarsanız daha güzel olur şimdiden teşekkürler.
  13. B

bilgisayarıma shazam indirebilir miyim

windows 10 pro
  14. B

bilgisayarıma shazam indirebilir miyim

sorum başlıkta
  15. B

dert ve sıkıntılarımı nasıl yenebilirim

hocam var ama yetişkinler için zaten yaşadığım yerde özel yok ve o da kabul etmedi zaten
  16. B

kabul etmediler baya kovdular resmen yoksa ben de denedim şansımı
  17. B

yaşadığım yerde ergen psikoloğu yok o yüzden gidemiyorum ve kendi kendime çözüm yolları arıyorum yoksa ben de gitmeyi denemiştim hocam discorddan sosyalleşsem kendi arkadaşlarım var onlarla çakışıcak diye kimseye gel girelim de diyemiyorum çıkmaza girdim gibi bişey bisiklet alıp gezmek en iyi...
  18. B

boyuma göre kilom biraz düşük daha çok kilo vermekten korkuyorum hocam
  19. B

nasıl hocam telefona egzersiz uygulamaları falan mı yükleyeyim ne önerirsiniz
  20. B

Geçmişte İmparatorluk Yönetiyor Olsaydınız Paralı Asker Alır Mıydınız?

hatırlatma ya çok kötü bişey bi de üstüne sürgün edilip kergitlerin basesinde hayatla cebelleşirsin
Top Bottom