Neler Yeni

150 kilo spora başlamak(2 yıllık sonuç) Before After

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum arkadaşlar 16 yaşındayım her gün 2.5 3 saat sporda geçirmeyi düşünüyorum protein tozu kullanmak istiyorum günde kaç ölçek kullanayım sizce günde sadece bı öğün sağlam bi tavuk pilav ondan sonrada anternman öncesi sonrası shake içmek istiyorum protein tozu zararlı mıdır bide yaşıma göre kaç ölçek almam lazim

Evettt beyler yıllar geçti çok şükür verebilidim ilk 1 yılda verdim bu arada spor 1.5 yıldır yapıyorum düzenli kilo vermek yada almak hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz Allah'a çok şükür kurtuldum her gece uyumadan ağlardım Allah'ım beni neden bok gibi yarattın diye tövbe estağfurullah benim eski durumumda olan bir arkadaş varsa ilk adımı atsij gerisi geliyor before after çaktım

Ekler

• Screenshot_2024-12-25-21-25-20-441_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2024-12-25-21-25-20-441_com.facebook.katana.jpg
    288.8 KB · Hit: 155
  • Screenshot_2024-12-25-21-24-54-034_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2024-12-25-21-24-54-034_com.facebook.katana.jpg
    232.9 KB · Hit: 149
  • Screenshot_2024-12-25-21-23-58-851_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-12-25-21-23-58-851_com.instagram.android.jpg
    877.8 KB · Hit: 148
  • Screenshot_2024-12-25-21-23-17-937_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-12-25-21-23-17-937_com.instagram.android.jpg
    1 MB · Hit: 151
  • Screenshot_2024-12-25-21-22-36-255_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-12-25-21-22-36-255_com.instagram.android.jpg
    786.1 KB · Hit: 155
Son düzenleme:

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Hocam bir fikrim yok ancak günlük yürüyüş yapmanızı öneriyorum. Çok faydalı olur ve kilo vermenizi de sağlar.

.RBO.

80+ Silver
Kilo vermeden kas yapmakmı 150 kg bir insan için çok fazla önce kilo vermenizi sonra kas yapmanızı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum arkadaşlar 16 yaşındayım her gün 2.5 3 saat sporda geçirmeyi düşünüyorum protein tozu kullanmak istiyorum günde kaç ölçek kullanayım sizce günde sadece bı öğün sağlam bi tavuk pilav ondan sonrada anternman öncesi sonrası shake içmek istiyorum protein tozu zararlı mıdır bide yaşıma göre kaç ölçek almam lazim
150 kg kas yapamazsın yağ oranın aşırı fazla olduğu için yapsan da gözükmez. Ve bastığın ağırlık kilona göre düşük kalır önce kilo vermen lazım aşırı şekilde.
70 kilonun altına düşmessen kolay kolay parçalı bir vücut elde edemezsin amatör şekilde. Bence bi 100 kgnin altına düş ve protein tozu kullanmana gerek yok.
Ekmekği yağlı yiyecekleri hamburgeridir patates kızartmasıdır bırakman lazım eğer durumun varsa ton balığı alıp açlığını ara öğünlerle yatıştırabilirsin ya da meyve sebze ile öğünleri geçiştirebilirsin. Şuan senin olabildiğince az yemen lazım biraz aç kalman gerekebilir ama dayanman gerek istersen diyetisyenle vs. de görüşebilirsin.
Ayrıca yürüyüş , kardio gibi şeyleri asla eksik etme yağ yakmaya bire bir denilebilir. Şimdiden kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Konuyla alakasız ama ben 65 kiloyum boyum 1.75 kilo vermeme gerek varmı yoksa direkt kas mı yapmalıyım?

LahmatsuDcr

80+ Silver
Protein tozu sihirli bir şey değil. Kullanma.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O kiloda kas yapmak istiyorsan çok zor.
Önce 100 kilolara düşmelisin ve bunun için yürüyüş yapıp diyet yapabilirsin.
Ama eğer kas yapmaya kararlıysan o kiloda yoğun spor yapmalısın tahminimce.
Yoğundan kastım dediğin gibi günde 2.5 3 saat fakat bir gün aralık bırakmalısın.
Protein tozunu yeterli proteini gün içinde alamayacaksan tavsiye ederim onun haricinde tavsiye etmem doğal protein daha sağlıklıdır.
Başka sorun varsa sorabilirsin karşında 2 yıllık lisanslı boksör var ;) (Sadece boks değil vücut geliştirmede yapıyorum.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve o kilolardayken kas yapamazsın kilo verirsin ve daha sağlıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Protein tozu sihirli bir şey değil. Kullanma.
Biliyorum ama yumurta alerjim var tavuk falanda bildiğiniz gibi fiyatlar belli onun için kullanmak isityorum

Yoğundan kastım dediğin gibi günde 2.5 3 saat fakat bir gün aralık bırakmalısın.
Protein tozunu yeterli proteini gün içinde alamayacaksan tavsiye ederim onun haricinde tavsiye etmem doğal protein daha sağlıklıdır.
Başka sorun varsa sorabilirsin karşında 2 yıllık lisanslı boksör var ;) (Sadece boks değil vücut geliştirmede yapıyorum.)

Evet yumurta falan alerjim var tavuk et falanda fiyatları belli yani protein ihtiyacını karşılamak için kullanacağım

150 kg kas yapamazsın yağ oranın aşırı fazla olduğu için yapsan da gözükmez. Ve bastığın ağırlık kilona göre düşük kalır önce kilo vermen lazım aşırı şekilde.
70 kilonun altına düşmessen kolay kolay parçalı bir vücut elde edemezsin amatör şekilde. Bence bi 100 kgnin altına düş ve protein tozu kullanmana gerek yok.
Ekmekği yağlı yiyecekleri hamburgeridir patates kızartmasıdır bırakman lazım eğer durumun varsa ton balığı alıp açlığını ara öğünlerle yatıştırabilirsin ya da meyve sebze ile öğünleri geçiştirebilirsin. Şuan senin olabildiğince az yemen lazım biraz aç kalman gerekebilir ama dayanman gerek istersen diyetisyenle vs. de görüşebilirsin.
Ayrıca yürüyüş , kardio gibi şeyleri asla eksik etme yağ yakmaya bire bir denilebilir. Şimdiden kolay gelsin.
Zaten kas yaparken kiloda vereceğim şöyle günde 1 öğün tavuk pilav ondan sonra spor öncesi 1 shake sonrası 1 shake protein ihitaycim kadar tam bilmiyorum protein ihitaycim hesaplayıp ona göre shake içeceğim tek öğün yemek yiyeceğim

Kilo vermeden kas yapmakmı 150 kg bir insan için çok fazla önce kilo vermenizi sonra kas yapmanızı öneririm
Tek öğün yiyeceğim bı yandan illa veririm kilo

.RBO.

80+ Silver
O kadar yüksek kiloda bir anda kas yapmaya başlamak bence vücuduna zarar verebilir o yüzden başta hafif koşu sağlam diyet ile başlayıp ardından farklı orta zorlukta kardio hareketlerini yapmanı kilonu 100-90 arası getirdikten sonra kas yapmaya ve sağlam kardio yapmanı öneririm yoksa o kiloda kas yapmaya çalışırsan sakatlık geçirebilirsin veya yapamaya bilirsin o yüzden başta ağardan al

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam yağ yakıp kas yapmak daha kolaydır ama önce bi 100 kilolara düşerseniz ağırlık basarak bi anda 80 kilo kaslı bi adama dönüşmeniz daha kolay olur

Top Bottom