Neler Yeni

150 kilo spora başlamak(2 yıllık sonuç) Before After

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Hocam her anterman sonrası fix 25 dakika 20 eğim cardiom var beslenmemde her gün bu şekilde 1 gram eksik yada 1 gram fazla almıyorum son 2 aydir
Ben de senin gibi hocam 100 kilodan başladım 6 ayda 70 gördüm ama yine de yağlı bir görünüm vardı devam ettim spora bir buçuk yıl oldu şu anda vücudum şekilli dışarıdan bakacağız spor yaptığım anlaşılıyor ama bel bölgesinde hala bayağı yağ var günlü genelde dışarıda geçirdiğim için diyete pek dikkat edemiyorum siz nasıl biri diyet yapıyordunuz acaba makrolarınız ne şekildeydi

Ekler

• Screenshot_2024-12-26-00-05-27-963_com.fatsecret.android.jpg
    Screenshot_2024-12-26-00-05-27-963_com.fatsecret.android.jpg
    350.2 KB · Hit: 46
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Ben de 4 yumurta 100ge tam buğday ekmeği 300gr tavuk 200 Gr bulgur 30 Gr zeytinyağı şeklinde gidiyordum
Anterman öncesin karbonhidratın büyük kısmını al verimli geçmesi adına proteininde büyük kısmını anterman sonrası almaya çalış birde proteinin vücut güzel sindirsin diye 150 150 ikiye bölüp 2 saat aralıklarla yeşillikle beraber ye zeytinyağını 20 ye çek antermana gitmeden de 75 gram pirinç unu yada 100 gram yulaf ekle 1 saat öncesi antermandan cardiolari da halledersin haftada en az 4 gün 25 dakika 2 3 aya form tutarsın rahat bide her sabah vakum yapmaya özen göster aç karına beli inceltme adına gerçekten işe yarıyor belki psikolojik bilmiyorum ama ben baya farkını gördüm

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mert ash
Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum arkadaşlar 16 yaşındayım her gün 2.5 3 saat sporda geçirmeyi düşünüyorum protein tozu kullanmak istiyorum günde kaç ölçek kullanayım sizce günde sadece bı öğün sağlam bi tavuk pilav ondan sonrada anternman öncesi sonrası shake içmek istiyorum protein tozu zararlı mıdır bide yaşıma göre kaç ölçek almam lazim

Evettt beyler yıllar geçti çok şükür verebilidim ilk 1 yılda verdim bu arada spor 1.5 yıldır yapıyorum düzenli kilo vermek yada almak hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz Allah'a çok şükür kurtuldum her gece uyumadan ağlardım Allah'ım beni neden bok gibi yarattın diye tövbe estağfurullah benim eski durumumda olan bir arkadaş varsa ilk adımı atsij gerisi geliyor before after çaktım
o7 üstadım eline emeğine sağlık mis gibi olmuş vücudun.
Yağ yakarken nasıl bir yol izledin 186 130 kilo falanım şuan ve eve ciddi bir bağlılığım var 1 hafta diyete uyup spor yapıp salıyorum bir türlü tam başlayamıyorum ciddi bir irade sorunum var ufak da olsa bir tüyo verirsen sevinirim.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
deri sarkma durumu nasıl hocam

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Görkem çetinkaya
Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum arkadaşlar 16 yaşındayım her gün 2.5 3 saat sporda geçirmeyi düşünüyorum protein tozu kullanmak istiyorum günde kaç ölçek kullanayım sizce günde sadece bı öğün sağlam bi tavuk pilav ondan sonrada anternman öncesi sonrası shake içmek istiyorum protein tozu zararlı mıdır bide yaşıma göre kaç ölçek almam lazim

Evettt beyler yıllar geçti çok şükür verebilidim ilk 1 yılda verdim bu arada spor 1.5 yıldır yapıyorum düzenli kilo vermek yada almak hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz Allah'a çok şükür kurtuldum her gece uyumadan ağlardım Allah'ım beni neden bok gibi yarattın diye tövbe estağfurullah benim eski durumumda olan bir arkadaş varsa ilk adımı atsij gerisi geliyor before after çaktım
Şarkının kalite.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Tuğra

Hocam cidden yılmadan bu hale gelmişsiniz tebrik ediyorum aynı yastayız bendede zayıflık sorunu var 1.70 boyum 50 kiloyum kilo almak istiyorum ama yemeklere iştahım yok bazen olsa bile yemegi kim yapacak diyip erteliyorum sonuç olarak çok üşengeç birisiyim sizin gibi bu tarz bahaneleri aşabilirsem bi before after yapacagim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,475
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam maşallah gerçekten son halde baya iyi olmuşsunuz, irade ve azminizi takdir ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
o7 üstadım eline emeğine sağlık mis gibi olmuş vücudun.
Yağ yakarken nasıl bir yol izledin 186 130 kilo falanım şuan ve eve ciddi bir bağlılığım var 1 hafta diyete uyup spor yapıp salıyorum bir türlü tam başlayamıyorum ciddi bir irade sorunum var ufak da olsa bir tüyo verirsen sevinirim.
Vallahi başkan bu işin ilk adımı bilgisayarimi satmak oldu beni eve bağlayan oydu çünkü sonrası ilk bir kaç gün evde takilsamda sonrasında sıkıldım spor salonuna gitmek zorunda gibi hissediyordum kendimi ev çok sıkıcı geliyordu bide beraber gidecebilecek bir arkadas bulursan on numara olur birbirinizi pushlarsiniz yağ yağma konusunda sporsuz sadece diyet ile düşünüyorsan 1300-1500 kalori civarında goturebilirsin muhtemelen ilk 4 5 ay da 85 e düşersin sporla gidersen 2 bin kaloriye kadar çıkıp 3 4 ayda çok sağlam olursun ama tavsiyem sporla ilerlemen ben yanlış yaptım sporsuz sadece yağ yaktim spora daha sonra başladım vücut toparlansa bile sarkma oldu ameliyat olmak zorunda kaldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

deri sarkma durumu nasıl hocam
Hocam çok kötü değildi spor toparladı ama ben yinede oldum göğüsler özellikle göze batıyordu

Hocam maşallah gerçekten son halde baya iyi olmuşsunuz, irade ve azminizi takdir ettim.
Teşekkür ederim

Hocam cidden yılmadan bu hale gelmişsiniz tebrik ediyorum aynı yastayız bendede zayıflık sorunu var 1.70 boyum 50 kiloyum kilo almak istiyorum ama yemeklere iştahım yok bazen olsa bile yemegi kim yapacak diyip erteliyorum sonuç olarak çok üşengeç birisiyim sizin gibi bu tarz bahaneleri aşabilirsem bi before after yapacagim
Hocam inşallah yaparsın yemek mevzusunda iştah meselesi yaşayan bir arkadaşım şöyle bir yol denedi bı düşün kafana yatarsa sende yap sabah uyanır uyanmaz 15 dakika içinde 1.5 litre suyu dikiyordu kafaya midesinin genisleyecegine inanıyordu yemeklerini sabah uyanır uyanmaz hepsini hazırlıyordu daha sonra ertelememek için sigara içiyordu bıraktı ve olabildiğince kahveden uzak durdu iştah kapattığı için yemekleri bölerek yiyordu gözüne çok gozukemsin diye uyamadanda bı gainer çakiyordu yaklaşık 3 ay gibi bir sürede 20 21 kilo aldı yaglandi tabi biraz daha sonra 5 6 kilo verdi ve gerçekten on numara oldu yağsız ve kuru hale geldi

Şarkının kalite.
Ati baba ve Ege fitness az pushlamadi bizi

Son düzenleme:

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mustafa

reis bende yeni başladım kilo konusunda zorluk çekiyorum 180 60 kiloyum bir türlü kilomu arttıramıyorum öğünlerim çok yoğun değil hem okul hem kursa gittiğim için nasıl besleniyorsun beslenme programın varsa veya bana nasıl bir tavsiyede bulunursun bu konuda gainer ile zorlayarak 5kg almıştım ancak sence gainer alıp devam mı etmeliyim yoksa proteine basıp daha fazla mı yemeliyim okul ve kurstan dolayı zor oluyor (kusana kadar yiyorum en son kusma hissi yaşıyorum öğün de az olduğundan kilo alamıyorum diye düşünüyorum)

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yiğit Yenigün

Şuan kaç yaşına gelmiş oldunuz ben sınav senem diye hiç bir şey yapmaya başlayamıyorum sınavada çok çalışıyor değilim ama şuan çok fena boşluktayım 18 e yeni sene içinde gireceğim ve geleceğe dair hiç bir bakışım yok o yüzden yerimde sayıyorum kiminle konuşsam 17-18 yaş sendromu desede çözüm yolu ne öğrenemiyorum bir türlü 1 gün birşeye heves etsem 2-3 gün sonra hevesim bitiyor çok iğrenç bir şey bu yaşları geçtiğinizi ve biraz daha refahta gibi durduğunuz için sizede sormak istiyorum

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Teşekürler hocam ilk adimi atınca gerçekten gerisi snowboll

Ortalama ilk 6 ay da yağlardan tamamen kurtuldum son 8 aydada vücudum ve yüz hatlarım Spor yardımıyla şekillendi genetiğe göre değişir tabi ama benimki 1 sene civarı sürdü
sarkma tarzı bi durum varmı peki baya hızlı vermiş gibisin kiloları bide yüz hatları öyle değişen bişey miydi ya benimkiler çok tontiş duruyor yetişkin erkek görünüşü yok hiç suratımda sakal bırakmasam

Top Bottom