Neler Yeni

150 kilo spora başlamak(2 yıllık sonuç) Before After

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum arkadaşlar 16 yaşındayım her gün 2.5 3 saat sporda geçirmeyi düşünüyorum protein tozu kullanmak istiyorum günde kaç ölçek kullanayım sizce günde sadece bı öğün sağlam bi tavuk pilav ondan sonrada anternman öncesi sonrası shake içmek istiyorum protein tozu zararlı mıdır bide yaşıma göre kaç ölçek almam lazim
Dostum moral bozmak istemem ama 150 kilo bir kişisin kilo verdiğinde derin sarkacak hemde ciddi(arkadaşım aynı durumda ama dert etme kilolu olmaktan daha iyidir) önce kilo vermeni tavsiye ederim kardiyo + ağırlık çalışmaları yaparak bu mümkün çünkü ciddi kaloriler yakılıyor antreman sırasında kalori açığı vereceksin tek öğün yemek falan hikaye ihtiyacın olan kalorinin 500 altını alsan yeter(sağlıklı kilo vermek icin) kararlı olman gerekecek pes etmeyeceksin.

Galatasaray8

80+ Bronze
Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum arkadaşlar 16 yaşındayım her gün 2.5 3 saat sporda geçirmeyi düşünüyorum protein tozu kullanmak istiyorum günde kaç ölçek kullanayım sizce günde sadece bı öğün sağlam bi tavuk pilav ondan sonrada anternman öncesi sonrası shake içmek istiyorum protein tozu zararlı mıdır bide yaşıma göre kaç ölçek almam lazim
Ege Fitness izle

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kilo kaybını yavaş yaparsan ve cardioyu ağırlık antrenmanlarıyla desteklersen derin sıkılaşarak kilo verebileceğini duymuştum.
@Berke Fitness

150 kg 16 yaşında çok kötü , doktora görünmeden başlama spora arkadasım vardı ölüyordu az daha

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Önce bir diyetisyenle görüşmelisin. Spora başlamadan önce de gerekli kontrolleri yaptır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
KAAN ŞAHİN
helal olsun inanılmaz olmuşsun tebrik ederim darısı benim başıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
helal olsun inanılmaz olmuşsun tebrik ederim darısı benim başıma
Teşekürler hocam ilk adimi atınca gerçekten gerisi snowboll
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gıdık ne kadar sürede eridi?
Ortalama ilk 6 ay da yağlardan tamamen kurtuldum son 8 aydada vücudum ve yüz hatlarım Spor yardımıyla şekillendi genetiğe göre değişir tabi ama benimki 1 sene civarı sürdü

Clayz

80+ Silver

Evettt beyler yıllar geçti çok şükür verebilidim ilk 1 yılda verdim bu arada spor 1.5 yıldır yapıyorum düzenli kilo vermek yada almak hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz Allah'a çok şükür kurtuldum her gece uyumadan ağlardım Allah'ım beni neden bok gibi yarattın diye tövbe estağfurullah benim eski durumumda olan bir arkadaş varsa ilk adımı atsij gerisi geliyor before after çaktım
yuh bee

En İyi Cevap
1
Teşekürler hocam ilk adimi atınca gerçekten gerisi snowboll
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortalama ilk 6 ay da yağlardan tamamen kurtuldum son 8 aydada vücudum ve yüz hatlarım Spor yardımıyla şekillendi genetiğe göre değişir tabi ama benimki 1 sene civarı sürdü
Ben de senin gibi hocam 100 kilodan başladım 6 ayda 70 gördüm ama yine de yağlı bir görünüm vardı devam ettim spora bir buçuk yıl oldu şu anda vücudum şekilli dışarıdan bakacağız spor yaptığım anlaşılıyor ama bel bölgesinde hala bayağı yağ var günlü genelde dışarıda geçirdiğim için diyete pek dikkat edemiyorum siz nasıl biri diyet yapıyordunuz acaba makrolarınız ne şekildeydi

Top Bottom