DoğuamaBatı
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,287
- İsim
- ........
Dostum moral bozmak istemem ama 150 kilo bir kişisin kilo verdiğinde derin sarkacak hemde ciddi(arkadaşım aynı durumda ama dert etme kilolu olmaktan daha iyidir) önce kilo vermeni tavsiye ederim kardiyo + ağırlık çalışmaları yaparak bu mümkün çünkü ciddi kaloriler yakılıyor antreman sırasında kalori açığı vereceksin tek öğün yemek falan hikaye ihtiyacın olan kalorinin 500 altını alsan yeter(sağlıklı kilo vermek icin) kararlı olman gerekecek pes etmeyeceksin.Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum arkadaşlar 16 yaşındayım her gün 2.5 3 saat sporda geçirmeyi düşünüyorum protein tozu kullanmak istiyorum günde kaç ölçek kullanayım sizce günde sadece bı öğün sağlam bi tavuk pilav ondan sonrada anternman öncesi sonrası shake içmek istiyorum protein tozu zararlı mıdır bide yaşıma göre kaç ölçek almam lazim