Arama sonuçları: *

1. C

Arkadaşa borç vermek

valla en mantıklısı ya vermememek daha seni kullanmış oluyorlarben kendim bu zaman kadar kimseden borç almadım harcamaları ona göre yapıyorum öğrencı olmamam rağmen 1740768765 yok hocam daha vermem hayyata defalarca aynı şeyi yaptığı için yazacam kırılmasın diye yazmıyorum ama bidaha ne...
  2. C

Arkadaşa borç vermek

hocam para yı neye harcadığımı umrumda deıl ama trarih verip vermediklerimi sinirimi bozuyor mesela benim ihtiyacım vardı ama ben hemen atacam dedıgı i.in attım 4 gun sonra emojı attım unutmusum bugun atacam dedi sımdıe 2 gün geçtı emojıye bıle bakmıyor
  3. C

Arkadaşa borç vermek

şuan kadar verdiğim geçmiştir bazılarını zamanında bazılarını iste geç verdi vermedikleride oldu ama bana koyan sürekli tarih verip verilmemesi
  4. C

Arkadaşa borç vermek

aşırı değil ama vericem deyip vermedikleride var veya vericem deyip geç verdikleride var 3 4 ay vermediği oldu bişey demedim ama sürekli böyle olunca olmuyor ama bu arada kendisi memur artık daha vermemem kararı aldım 1740754191 ama vermesemde paranın lafını yapıyorsun diyorlar ama benim için...
  5. C

Arkadaşa borç vermek

bende öyle düşünüyorum çok yakın ardaşında olsa seni enayi ***** yerine koyuyolar şu tarihte atıp atmadıkları zaman şuandada aldıgı rakam 650 tl
  6. C

Arkadaşa borç vermek

selamlar bi arkadaşım benden para istedi borç olarak bende gün içinde ataacam dediği için attım aradan 4 gün geçti bende mesajı görsün diye emoji attım oda unutmuşum bugun atacam dedi ve 2 gün geçti ama ilkinde unutma ihtimali yoktu cunku benım ona yazdıgım mesajı gün sonunda görmüştü yani...
  7. C

Yağlatmayan Şampuan Önerisi

normal suyla yıkayınca kokutmuyormu yani
  8. C

hocam 1 haftada falan yıkasam kotu kokmazmı normal suyla
  9. C

yaz olsa sorun değilde hemene hergun duş alıyordum şimdi kış olduğu içinde terlemiyorum hergün alırsam hasta olurum
  10. C

hocam dışarı çıkıp çıkmamam gore degısıyor eger okula gidiyorsam mesela pazartesi çarşamba gideceğim diyelim sabah gitmeden yıkarım ama okul yoksa vede biyeriye gitmiyosam 2 3 gün yıkamam
  11. C

hocam yapmıyorda yada bunlar metollu falan oldugu içinde yağlatıyor olabilirler cleardaa aynı sorun vardı yazın normalde hergun yıkarım
  12. C

selamlar saçlarım hızlı yağlanıyor kullandııgm şapuan head on shoulder old spice olanı o yüzden şampuan arıyorum fazla yağlatmayan mesela cuma akşam 7 gibi duş aldım şuan saçımı çok yağlı hissediyorum ve öylede ama yarın iyi oluyor kulaklık bile takmıyorum bunun
  13. C

Saçımı kötü hisediyorum

hocam onu bence değiş clear falan hep böyle galiba
  14. C

Saçımı kötü hisediyorum

öyle daha kötü oluyor dışarı çıkıyosam zaten her zaman yıkarım 5 gün ard arda çıksamda 1734967656 şampuan nedir
  15. C

Saçımı kötü hisediyorum

hocam nasıl bişeyse 1 saat önce çok kötü hissediy orumda şuan iyi hissediyorum
  16. C

Saçımı kötü hisediyorum

selamlar genelde 2 3 günde duş alıyorum okula hep gitmediğim için ama gittiğim zamanda her gün alıyorum ama saçımı 2 gün sonra kötü hissediyorum mesela cuma yıkadım diyelim pazar günü kötü yağlı hissediyorum ama pazartesi iyi hissediyorum sonra zaten yıkıyorum vede biraz yağlanıyor ılık suyla...
  17. C

TEMU PARA İADESİ SORUNU

iade yerinde yazıyor zaten dostum göremeidnmi ?
  18. C

TEMU PARA İADESİ SORUNU

ya siz şakamısınız ya 14 gün süresi var iade yerindede yazıyor
  19. C

Yağlatmayan şampuan önerisi

Merhaba şu an bu şampuanı kullanıyorum 1 haftadır ama saçımı 2 gün yıkamasam yağlatıyor son 1 haftadır sıcak suyla duş ılık suyla duş almaya başladım haftada 3 4 kere duş alan birisiyim bazen evdeysem 2 3 gün almıyorum yağlatmayan şampuan önerilerinizi bekliyorum fazla pahalı olmasın yeterli.
  20. C

Aylık 1000tl ile kilo almak için ne yiyebilirim?

ben alamıyorum ama hergün yaptığım şey evde oturmak 3 4 oğünde yemek yerim her zaman
Top Bottom